Võluv 1850. aastate kivimaja

Võluv 1850. aastate kivimaja

Vaikses maakohas, mere lähedal asub vana, maitsekalt renoveeritud kivimaja, kus säilinud maja algusaastat palju originaaldetaile. Majja sissepääs toimub läbi kahele poole avatavate punaste uste, mis viivad algul väiksele, hubasele valgeks värvitud verandale, kuhu loodud mõlemale veranda küljele koos kõrgete istmepatjadega hubased istumisnurgad.

Läbi veranda viib edasi väiksele esikuosale, mis on ühendavaks läbikäidavaks ruumiks mitmele alumisel korrusel asuvale ruumile- elutoale, söögitoale kui köögile ja samuti ka ülemisele korrusele viivale trepile.

Esikust vasakule jääb töökorras kaminaga hubane, valgete seintega elutuba, kus hubasust ja soojust lisavad suurel määral nii naturaalses toonis puitpõrand kui originaalne naturaalses toonis, efektne lagi.

Esikust paremale jääb söögituba, kus silmailu lisab töökorras, vana kahhelahi. Ruumi seinad nagu elutoas, samuti valged, et ruum tunduks veel avaram kui ta on ja ühilduks ülejäänud maja ruumidega. Ruumi keskmeks massiivne, rustikaalse välimusega söögilaud, mille ümber neli, lihtsat puittooli. Söögitoa põrandat katab kaunis puitpõrand, millele lisatud söögilaua alla põrandale  kollase, valge ja musta tooniga mustriline vaip, mille toonid kattuvad elutoa tekstiilil leiduvate toonidega. Söögitoa ühte seina paigutatud ka naturaalses toonis kummut, mis koos sisustus aksessuaaridega loovad ruumi kauni terviku.

Söögitoast eraldi viib rustikaalse välimusega kööki, kus vana köögimööbel värvitud üle musta värviga ja köögimööbli töötasapind tehtud ise betoonist. Väike osa köögi seintest aga kaetud kauni Josef Frank Paradiset 107953 tapeediga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.