Kodu dekoreerimine : pildid seinale ilma puurimata

Kodu dekoreerimine : pildid seinale Ilma puurimata

Pildid seinale ilma puurimata? Just nii – tänu EHL PROFILES’i BILDIS laeliistudele on kodu sisustamine lihtsam kui kunagi varem. EHL PROFILES on tuntud oma kvaliteetsete puitliistude poolest Skandinaavias, Euroopas ja Baltikumis. Nende tooted on valmistatud kohalikust puidust, vähendades tarneahelaga pikkust ja toetades jätkusuutlikkust. Valikus on erinevad puiduliigid, sealhulgas mänd, kuusk, tamm, saar ja pöök, mis kõik annavad oma ainulaadse panuse interjööri lahendustesse.

EHL PROFILES on pühendunud keskkonnasõbralikele valikutele, mõeldes tulevastele põlvkondadele.

Kui rääkida BILDIS laeliistudest, siis on need tõeliselt innovaatilised. BILDIS ei ole pelgalt kaunistuseks – liistudesse integreeritud siinid võimaldavad hõlpsalt riputada maale, pilte ja muid kunstiteoseid, ilma et seinu oleks vaja kahjustada. Pilte saab liigutada edasi-tagasi ja üles-alla, mistõttu saad ruumi kujundust muuta just siis, kui soovid. Paigaldamine on lihtne ja kiire, kasutades kruvisid või liimi.

BILDIS laeliistude riputussüsteem pakub kahte valikut – peen nailon või efektne teras. Mõlemad võimaldavad pilte hõlpsasti ümber paigutada, andes vabaduse ja paindlikkuse sisekujunduses. Veelgi enam, neid liiste saab kasutada mitmesuguste esemete riputamiseks – olgu selleks siis uksesildid, riided või isegi aasaga lillepotid. Loovus on siinjuures ainus piirang!

Seega on BILDIS laeliistud suurepärane lahendus, et muuta kodu hubasemaks ja isikupärasemaks, ilma et peaksid muretsema seinte kahjustamise pärast.

Miks valida värvitud liist? 

Värvitud liistud lisavad ruumile stiili ja isikupära, pakkudes samas võimalust integreerida liistud olemasolevasse interjööri või luua täiesti uus visuaalne lahendus.

EHL PROFILES toodetega saab lähemalt tutvuda veebilehel ehlprofiles.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @EHL Profiles ja Instagram kontol @ehlprofiles

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod ja video: ehlprofiles.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.