Midagi retrolikku esikus- lillemustris vintage tapeet

Midagi retrolikku esikus- lillemustris vintage tapeet

Sisenedes läbi ukse avaneb maaliline ja samas ajatult elegantne vaatepilt, kus esimestena köidavad tähelepanu pehmetes toonides retrohõngulised elemendid. Ruumis tervitab saabujaid õrna lillemustriga vintage tapeet, millel mängivad omavahel harmoonias soe pruun, särav kollane ja rahustav valge. See nostalgiline kombinatsioon loob ruumi, mis toob meelde möödunud aegade kodusooja ja helge atmosfääri, kuid samas on ajatu ja maitsekas. Tapeedi pehme õhustik sobib ideaalselt kokku seebitatud põrandaga, mille naturaalne hele toon toob esile ruumi loomuliku valguse ja avaruse. Põrandal kiirgab puhtus ja soojus, andes mõista, et siia ruumi on valitud ainult hoolikalt viimistletud ja looduslähedased materjalid.

Põranda ja lae ääri ääristavad laitmatult valged liistud, mis annavad ruumile selguse ja korrapärasuse tunde. Need valged elemendid moodustavad elegantse raamistiku, mis eraldab ruumi pindu ja annab visuaalselt edasi karge ja viimistletud ilme. Sama puhast ja läbimõeldud esteetikat jätkavad ka siledad, valged uksed, mis oma lihtsuses ja elegantsis täiendavad ruumi üldilmet, muutes selle veelgi avaramaks ja õhulisemaks.

Ruumis on meisterlikult kombineeritud naturaalsest puidust mööbel, mis lisab atmosfäärile soojust ja sügavust. Tähelepanu köidab koheselt tumedama peitsiga puidust raamitud peegel, mille kohalolek annab ruumile sügavuse ja avaruse illusiooni. See on justkui aken ajatusse elegantsusesse, kus iga detail on hoolikalt valitud ja paigutatud. Peegli ees seisab sarnases toonis ja stiilis konsoollaud, mis oma lihtsa, kuid stiilse disainiga rõhutab ruumi klassikalist ilu. Sellel laual on koht väikevõtmetele ja pisidetailidele, mis lisavad ruumile funktsionaalsust, kuid ei rikuks üldist harmooniat.

Seinale, kohe konsoollaua kohale, on kinnitatud puidust riidenagi, mille toon kordab põranda loomulikku soojust ja tekstuuri. See pealtnäha lihtne, kuid praktiline element on esteetiliselt siduv ja praktiline, pakkudes sisenedes koheselt mugavust, kuhu saab oma mantlid ja jakid riputada, jätmata neid käeulatusse hajutatult. Ukse kõrval, peaaegu märkamatult, on integreeritud sisseehitatud originaalkapp, mis peidab endas ajalugu ja funktsionaalsust. See on ruumi oluline osa, pakkudes pealetükkimatut hoiustamisvõimalust ning hoides korra ja puhtuse tunnet, mida kogu esik õhkab. Kapi tagasihoidlikkus ja lihtsus sobituvad täiuslikult üldise disainikeelega, olles samal ajal oluline ja praktiline detail igapäevaelus.

Lisades ruumi hubasust ja pehmust, on ukse ees asetatud väike, beežikas toonis puuvillane vaip. See pehme ja õrnalt tekstuurne detail toob ruumi sooja ja koduse tunde, kutsudes saabujat astuma üle läve ja tundma end teretulnuna. Vaiba pehme toon kordab tapeedi ja põranda mahedaid värve, luues harmoonilise terviku, mis annab edasi kodu intiimse ja kutsuva meeleolu. Esiku laes püüab pilku efektne retro stiilis lamp, mis justkui kroonib kogu ruumi. See valgusti mitte ainult ei paku vajalikku valgust, vaid on ka pilgupüüdja oma ainulaadse disaini ja isikupäraga. Lambi disain on omamoodi austusavaldus minevikule, kuid selle moderniseeritud vorm haakub täiuslikult ruumi üldise stiiliga, olles ühtaegu funktsionaalne ja dekoratiivne. Selle esiku kujundus on oskuslik kombinatsioon nostalgiast ja modernsusest, kus iga detail, alates tapeedi lillemustrist kuni tumeda puidust peegliraamini, on hoolikalt valitud, et luua ruum, mis on soe, tervitav ja ajatu.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kvarteretmakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.