Väheste detailidega, suur ja avar esik, väärikas majas

Väheste detailidega, suur ja avar esik, väärikas majas

Uksest sisenedes avaneb silmade ette tõeliselt kaunis ja avar vaatepilt, mille keskmes on puhtus ja selgus, mis on maalitud ülevalge tooniga. Ruumi esiosa, mis on inspireeritud Skandinaavia stiilist, annab terviklikule kompositsioonile oma ainulaadse ja elegantse iseloomu. Esiku avarus ja valge värv on kombineeritud tumedamate toonidega, luues visuaalselt huvitava ja harmoonilise tasakaalu.

Selle avara esiku põrandat katab mustriline Pärsia vaip, mille sügavad, külluslikud toonid lisavad ruumile soojust ja karakterit. Vaipa ümbritseb tumeda raamiga maal, mille rikkalikud detailid ja värvitoonid tõstavad esile esiku stiilse iseloomu. Antiikne tool, millel on tumedam peits, annab ruumile ajaloolise puudutuse, samas kui musta tooniga ringikujulised nagid, kuhu on paigutatud erinevaid esemeid, lisavad praktilisust ja elegantsi.

See on tõeliselt haruldane nähtus, et esikus on olemas tool koos kirjutuslauaga. Siin on loodud ainulaadne väike nurgake, mis kutsub üles märkmete tegemiseks enne poodi minekut. Laua taga on mugav koht, kus kiiresti üles kirjutada kõik vajalikud asjad, et poodi minnes midagi olulist ei ununeks.

Laua peal olevad märkmepaberid ja kirjutamisvahendid on praktilised, kuid ka hästilaiendatud esiku osa disainis. Akna lähedal paiknevad kaks savipotiga lille, mis toovad sisse pehmet roheline värvi, luues meeldiva kontrasti valge interjööriga. Need lillepotid lisavad hubasust ja elu, tuues ruumi juurde värskendava ja loodusliku puudutuse. Kokkuvõttes peegeldab kogu esiku kujundus harmoonilist tasakaalu elegantsi ja praktilisuse vahel, luues avara ja kutsuva atmosfääri, mis tervitab iga külastajat sooja ja stiilse olemusega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.