Kauni lillelise tapeediga esik

Kauni lillelise tapeediga esik

Sisenedes avarasse esikusse, avaneb elegantne ja detailideni läbimõeldud interjöör, kus igal elemendil on oma roll, pakkudes terviklikku ja peent esteetikat. Esikust õhkub luksuslikku rahu ja tasakaalu. Ühelt poolt katab seinu Cole & Son kaunis orhideemustriline tapeet, mille lilleline ja õhuline disain loob ruumi kerge ja elava meeleolu, teisalt toob elegantselt viimistletud seinapaneel esile klassikalise ja ajatu ilu. Selline kahe erineva stiili koosmäng muudab esiku dünaamiliseks, ent samas ülimalt harmooniliseks.

Põrandal joonistub esile kalasabamustriga keraamiline plaat, mille marmorimitatsioon annab ruumile lopsaka ja väljapeetud ilme. Selle jahedalt sile tekstuur juhatab sujuvalt üle ühenduslindi valgeks värvitud puitpõrandale, kus materjalivahetus ei ole mitte järsk, vaid pehmelt liigendatud. Valge puitpõrand jätab mulje justkui ruum hingaks ja kiirgaks valgust, ent ometi on see tasakaalustatud kahe vaiba paigutusega. Vaibad, mille naturaalsed pruunid ja beežid toonid toovad kaasa looduse rahuliku sooja energia, lisavad hubasust ja kutsuvad edasi järgmiste ruumide poole. Need soojad toonid pole juhuslikud; nad korduvad ja peegelduvad edasi detailides, olgu need siis mööbliesemetes, lävepakkudes või aksessuaarides, luues tervikliku ja mõtestatud interjööriskeemi.

Mööbel esikus on hoolikalt valitud, et rõhutada ruumi rafineeritud olemust. Sein ääres seisab elegantne marmorist konsoollaud, mille pind on kui loodusest pärit kunstiteos – iga marmoritriip jutustab oma lugu, toomata esile ainult materjali ilu, vaid ka selle ajatuse. Konsoollaud ise ei ole pelgalt praktiline mööbliese, vaid ka dekoratiivne fookuspunkt, kus paiknevad hoolikalt valitud sisustuselemendid. Musta, halli ja valge värvipaleti koosmäng loob kontraste ja täiuslikkust, tuues esile detailide harmoonia ja tasakaalu.

Erinevad värvitoonid täiendavad üksteist diskreetselt, luues mõttega kujundatud terviku, mis ei kurna silma, vaid pigem kutsub seda pikemalt peatuma. Konsoollaua kohal asuv ümmargune peegel lisab ruumile sügavust ja avarust, peegeldades valgust ning tuues ruumi õhulisust ja ruumilisust juurde. Peegel, olles oma vormilt lihtne, toob siiski esile kogu ruumi elegantsuse ja valgustab seda peenelt, andes esikule kaasaegse puudutuse.

Kogu esiku disain on täiuslik segu praktilisusest ja esteetikast, iga detail peegeldab läbi mõeldud valikuid ja rafineeritud maitset.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.