Koostis:
12 punast peeti
1/2 tassi oliiviõli
2 tl sellerisoola või meresoola
Valmsitamine:
Kuumuta ahi 150 kraadini ja vooderda mitu küpsetusplaati küpsetuspaberiga. Puhastage peedid hästi köögiviljaharjaga ja lõigake pealsed ära.Kasutage viilutajat peedi õhukeseks viilutamiseks . Kui peediviilud on õhukesed, pole vaja neid enam koorida. Aseta peediviilud suurde kaussi ning vala peale õli ja sool. Nüüd lase peedil õlis ja soolas seista, kuni nad vabastavad oma loomulikku mahla, umbes 15-20 minutit. See võimaldab neil säilitada paremat kuju ja värvi. Sega peedid uuesti läbi, seejärel kurna vedelik välja. Lao viilud ühe kihina ettevalmistatud küpsetuspaberitele. Küpseta 45-60 minutit, kuni nad on krõbedad, kuid mitte pruunid. Eemaldage peedilaastud ahjust ja jahutage täielikult enne õhukindlas anumas hoidmist.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust