SÄRAVAD JÕULUD - Käsitöömaiustuste kingialbum Krõbevahvlilt 2024

 Krõbevahvel

Metsaääre külas, keset rahulikku talveilu, asub väike ja hubane vahvliköök, mis on tuntud oma krõbedate ja maitsekate vahvlite poolest. Krõbevahvel, mis on kaitstud kaubamärk, on juba aastaid pakkunud ettevõtetele jõulupakke, mis sobivad ideaalselt nii ärikingituseks koostööpartneritele, üllatamiseks kolleegidele kui ka jõuluvana kingikotti lastele.

Kuigi vahvliköök on väike, on nende pühendumus ja hool jõulupakkide loomisel viinud nad koostöösse mitmete teiste kõrgelt hinnatud Eesti käsitöötoidu valmistajatega. Nii leiab nende pakkidest lisaks vahvlitele veel käsitööveine, limpse, snäkke ja muid ägedaid maiustusi. Nägusates pakkides peitub tõeline jõulugurmee. Need kingid pakuvad elamuse nii kingi saajale kui ka kinkijale endale.

Alates 2016. aastast, kui käivitati pere väikeses koduköögis vahvliköök, on nad pakkunud oma tooteid suure hoole ja pühendumusega, jälgides kõrgeid valiteedistandardeid. Kogu tootmisprotsess on hoolikalt kontrollitud ja heaks kiidetud Põllumajandus- ja Toiduameti poolt. Vahvliköögi südameks ja hingeks on pereema, kes on toiduainete teaduste valdkonnas kõrgelt haritud ning kelle teadmised ja oskused annavad igale tootele erilise kvaliteedimärgi. Tema juhendamisel on iga pereliige omandanud vajalikud oskused alates vahvlite küpsetamisest kuni toodete turustamiseni.

Vahvliköögi esimene toode, Meevahvel, sündis armastusest perekonna juurte ja traditsioonide vastu. Selle maiuse retsept pärineb kaugest ajast, kui Peipsiääre vanaema hoidis oma retseptiraamatus tõelisi magusaaardeid. Kuigi retsepti on tänapäevaste täiendustega kohandatud, on see endiselt üks Krõbevahvli armastatumaid tooteid.

Talvine periood on Krõbevahvlile tõesti maagiline aeg, mil lumiste õhtute ja soojade koduhetkedega kaasneb krõbeda vahvli lõhn. Just siis, kui külm väljas valitseb, loovad Krõbevahvli maitsvad tooted sooja ja hubase tunde, olles samas ideaalsed ärikingitusteks. Nii et, kui otsid midagi tõeliselt erilist jõulupakiks, on Krõbevahvel suurepärane valik, mis toob rõõmu ja naeratuse igale näole. Krõbevahvli kodulehelt leiad ka nende klientide tagasiside ning lisainformatsiooni, mis aitab sul tutvuda nende tootevaliku ja teenustega, et leida sobivaim kingitus, mis jääb kindlasti meelde.

Käsitöömaiustuste kingialbum Krõbevahvlilt 2024

Krõbevahvel ettevõttega saab lähemalt tutvuda veebilehel krobevahvel.ee Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Krõbevahvel ja Instagram kontol @krobevahvel

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist JÕULUD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.