Kasuta osavalt värviaktsente ja rõhuta silmade imelist sära

Kasuta osavalt värviaktsente ja rõhuta silmade imelist sära

Kulmude tihendamine on oluline samm, mis raamib nägu ja loob tugeva aluse kogu meigile. Selleks alusta mõne sobiva tooni valimisega oma lauvärvipaletist, eelistatavalt värvi, mis sobitub sinu loomuliku kulmuvärviga või on veidi tumedam, et rõhutada kulmude kuju. Kasuta peenikest lauvärvipintslit, mille abil saad täita hõredamad kohad ning määratleda kulmude kuju. Alusta kulmu sisemisest osast ning liigu välisnurga poole, järgides karvade loomulikku suunda. Väldi liiga tugevat survet, et tulemus jääks loomulik ja pehme.

Kui kulmud on korrigeeritud, jätka lauvärvi pealekandmisega. Valides õigeid toone, saad rõhutada oma silmi ning luua sügavust. Alusta heleda värviga, mis avab ja tõstab esile silmi. Kasuta pehmet lauvärvipintslit ja kanna hele toon silma sisenurka ning hajuta seda ülespoole liikudes. See mitte ainult ei avarda pilku, vaid loob ka värske ja ärkveloleku mulje.

Seejärel vali tumedam toon, mis aitab luua sügavust ja kontuuri. Kanna seda värvi silmalau voldi piirkonda ning silma välisnurka, et need alad visuaalselt taanduksid ja annaksid silmadele definitsiooni. Hajuta värve õrnalt, et vältida teravaid jooni ning saavutada sujuv üleminek toonide vahel. See loob harmoonilise ja pehme lõpptulemuse.

Silma kuju rõhutamiseks kasuta silmapliiatsit, mis annab pilgule täiendavat teravust. Tõmba peen joon ülemisele silmalaule, ripsmete joonele võimalikult lähedale. See aitab muuta ripsmed tihedamaks ja annab silmadele rohkem definitsiooni. Soovi korral võib pliiatsijoont õrnalt hajutada, et saavutada suitsusilmade efekt.

Silmalainerit kandes keskendu ainult ülalaule, sest see annab silmadele avarama ja tõstetud ilme. Vali vedel või geeljas silmalainer, mis püsib hästi ja on intensiivse pigmendiga. Tõmba õrn ja ühtlane joon ripsmejoonele, alustades silma sisenurgast ja liikudes välisnurga poole. Kui soovid dramaatilisemat efekti, võid joont veidi pikendada väljapoole, luues nii klassikalise "kassisilma" efekti.

Järgmine samm on ripsmete viimistlemine ripsmetušiga. Alusta alumistest ripsmetest, kandes tušši õrnalt, et vältida liigset kogust, mis võib tekitada tükke. Seejärel liigu ülemiste ripsmete juurde. Parima tulemuse saavutamiseks kasuta siksakilisi liigutusi, mis aitavad tušši ühtlaselt jaotada ning ripsmeid eraldada. Hoia harja diagonaalselt ripsmete kasvusuuna suhtes ja liiguta seda edasi-tagasi, mis aitab tõsta ja koolutada ripsmeid, muutes need visuaalselt pikemaks ja tihedamaks. Lõpuks tõmba hari külgsuunas, mitte ülespoole, et lisada ripsmetele loomulikku volüümi ja määratleda nende kuju.

Kui soovid meiki eemaldada, vali õrn, kuid tõhus meetod, et kaitsta silmaümbruse tundlikku nahka. Silmameigi eemaldamiseks sobib hästi hooldav kreemjas puhastuspiim, mis mitte ainult ei eemalda tõhusalt meiki, vaid ka niisutab nahka. Kanna puhastuspiim niiskele vatipadjakesele või kasutades Dr. Hauschka näokäsna, mis on pehme ja õrn nahale. Eemalda meik õrnalt, liikudes silma sisenurgast väljapoole, vältides liigset survet, et nahk ei veniks ega kahjustuks.

Lõpptulemuseks on väljendusrikkad ja pilkupüüdvad silmad, mis täiustavad kogu meigi välimust. Silmade väljendusrikkuse rõhutamiseks on oluline valida toone, mis harmoniseeruvad sinu silmavärviga, tuues selle loomuliku ilu esile. Sobivad toonid tõstavad esile silmade loomuliku sügavuse ja annavad kogu meigile tervikliku ja elegantse välimuse.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Foto: pexels.com

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.