Kahvaturoosa toon lastetoa seintel

Kahvaturoosa toon lastetoa seintel

Kahvaturoosa toon, mis katab lastetoa seinu, on delikaatne ja elegantselt tasakaalustatud, olles harmooniline segu külmade ja sooja värvi nüanssidest. Selle tooniga kaetud seinad loovad ruumis rahuliku ja harmoonilise atmosfääri, kus heledus ja pehmus annavad tagasihoidliku, kuid siiski hubase mulje.

Ruumi peamised detailid, sealhulgas ustepiidid, aknaraamid, aknapõsked ja liistud, on värvitud valgeks, mis loob värvilise tausta lisaks seintele ja täidab ruumi värvi- ja tekstuuririkkuse tasakaalu. See valge aktsent tõstab esile kahvaturoosa toonide pehmuse, luues ruumi, kus kõik elemendid täiustavad üksteist kaunilt ja harmooniliselt.

Mööbli valik täiendab ruumi esteetikat, olles enamjaolt valge, mis peegeldab puhtust ja lihtsust, samas kui toa keskel olev voodi, tumepruuni tooni, pakub teravat kontrasti ja toob esile voodi kui ruumi keskme. Voodi kohal ripub sinakashalli tooni baldahhiin, mis lisab ruumi luksuslikku ja unistavat tooni, täiendades ruumi elegantset atmosfääri.

Põrandal olev naturaalne puitpõrand toob soojust ja tekstuuri, samas kui sellele asetatud suur, pehme ja pikakarvaline vaip pakub väikesele lapsele hubast ja mugavat mängimisalust. Ruum on sisustatud peamiselt IKEA mööbliga, mille lihtne ja praktiline disain sobib ideaalselt ruumi üldise harmoonilise välimusega, luues meeldivalt tasakaalustatud ja täiuslikult täidetud keskkonna.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.