Kaunite looduslike toonidega lastetuba

Kaunite looduslike toonidega lastetuba

Selles väikeses ja hubases lastetoas, kus avarust ja valguse rohkust suurendab suur ja lai aken, on iga element hoolikalt valitud, et luua ühtne ja rahulik keskkond. Aken, mis ulatub peaaegu maast laeni, täidab ruumi loomuliku valgusega, valgustades valgete seinte selget ja avarat pinda. Need valged seinad, kuigi lihtsad ja puhtad, mängivad suurepärast taustapilti muude värvitoonide esitlemiseks.

Ruumi värvilahendus on tähelepanuväärselt tasakaalustatud. Metsaroheline ja beežikas liivakarva toon, kuigi igas mõttes tagasihoidlikud, loovad valge tooni kontrastiga harmoonilise ja rahuliku keskkonna. Need värvid, hoolikalt valitud ja oskuslikult kombineeritud, annavad ruumile sooja ja kutsuva meeleolu. Põrandat katab vanaaegne puitparkett, millele on asetatud suur, pehme vaip beežikas toonis. Vaibapind, oma pehme ja sametise tekstuuriga, pakub mugavust ja hubasust ning loob kontrasti puidust põrandale.

Voodi, mis on valmistatud valgest puidust, on ruumi keskmes. Selle kohal ripub lohakas, kuid stiilne roheline päevatekk, mis kaunistab voodit oma laotuse ja värviga. Koos valge vooditekstiili ja halli mängudelfiiniga, mida saab kasutada mängimiseks või visuaalseks aktsendiks, loovad need elemendid harmoonilise ja kaasaegse ilme.

Voodi kõrval on väike laud, millel on armsalt looduslik tooni puidust tool. Selle ümber on korvid, mille kaudu saab mänguasju korralikult hoiustada ja korrastatult paigutada. Laud ja tool, kuigi lihtsad, lisavad ruumile praktilisust ja soojust. Voodi kohal on seinal kitsas peenike riiul, millel on kaks valget raamiga postrit, lisades väikesi visuaalseid aktsente, mis täiendavad ruumi üldilmet.

Voodi vastas seinal on kitsas riidekapp, mille kõrvale on paigutatud väike panipaik. Kapi kohal on väike peegel, mis lisab ruumile avarust ja aitab valguse peegeldumise kaudu ruumi veelgi helgemaks muuta. Akna kohal rippumas olev vimplitega kett loob akna kohal täiusliku visuaalse efektiga, lisades ruumile mängulise ja kauni detaili. Kogu see harmooniline kujundus, alates valgust ja värvidest kuni sisustuselementide kombinatsioonini, luuakse koos, et pakkuda sooja ja kutsuvat keskkonda, mis on täpselt nagu lapsele loodud paradiis.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.