Pehmed loodusest näpatud toonid lastetoa interjööris

Pehmed loodusest näpatud toonid lastetoa interjööris

Looduse pehmed toonid on tihedalt seotud põhjamaise esteetikaga, luues lastetuba, kus harmoonia ja loomulik ilu kohtuvad igapäevaeluga. Kujutle end selle ruumi keskel, kus kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, et pakkuda lapsele turvalikku ja rõõmsat kasvuhoonet. Toa seinte õrn kreemikas värv peegeldab valguse pehmust, muutes ruumi helgeks ja kutsuvaks. See alatoon on justkui loodusest endaga kaasa toodud, andes tervikliku, rahustava mulje, mis soodustab mõnusat viibimist.

Põrand, mis on kaetud heleda naturaalse puiduga, lisab sooja hubasust ning rõhutab puidumaterjali loomulikkust. Selline põrandakate ei ole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka praktiline, pakkudes aluspinda, mis on mõnus kõndida ja mängida. Ruumi keskel asuvad kaks vaipa, mis toovad välja kontrastide mängu. Üks neist on helehall puuvillane vaip, mille neutraalne värv loob tasakaalu ja rahu. Teine vaip on tõeliselt silmapaistev – sinepikollane tepitud mänguvaip, mille särav toon lisab värvi ja rõõmu, samal ajal kui selle kangas viitab mõnusale, mängulisele atmosfäärile. Selle vaiba toonid on edasi kantud ka voodi tekstiilidele, luues kooskõlastatud ja mõnusalt harmoonilise terviku.

Mööbel ja mänguasjad on enamjaolt valmistatud naturaalsest puidust, et säilitada ruumi sooja ja loomuliku hõngu. Väike puidust kummut, millel on õrn hallikas värv, sobib ideaalselt kokku heledate toonide ja puidu kombinatsiooniga. See kummut on kui elegantne detail, mis aitab säilitada harmooniat ja tasakaalu. Voodi kohal, lae küljes, asub põhjamaalaste lemmik – String riiul, mis oma minimalistliku disainiga pakub võimaluse raamatute ja mänguasjade paigutamiseks, andes neile oma kindla koha ja muutes need hõlpsasti kättesaadavaks.

Voodi kõrval olev seinakinnitusega öölamp on minimalistliku disainiga, kuid oma lihtsuses pakub soojust ja rahu, aidates lapsel rahulikult ööunne jääda. Laevalgusti, mis on valmistatud Hiina paberist, lisab õhtuti pehme ja hubase valguse, luues atmosfääri, kus iga nurk ja iga detail on täidetud rahu ja mugavusega. See lihtne, kuid elegantne valgusallikas on ideaalne, et anda ruumile õrn, kuid samas piisavalt silmatorkav valgustus, mis peegeldab päeva lõppu ja kutsub rahu ja unele.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.