Minimalistliku lahendusega, sinakashallika tooniga lastetuba

Minimalistliku lahendusega, sinakashallika tooniga lastetuba

Astudes minimalistlikku põhjamaise stiiliga lastetuppa, tunneb kohe avaruse ja rahu tunnet. Seintele valitud sinakashall värvitoon loob sügava rahu ja tasakaalu atmosfääri, samas kui valge mööbli toon pehmendab ruumi üldilmet, lisades sametiselt pehmet ja tasakaalustatud õhkkonda. Selle põhjamaiselt kerge värvitooni juurde on hoolikalt valitud erinevad sisustusdetailid, mille soojemad varjundid annavad ruumile hubasuse ja kodususe.

Tuppa sisenedes jääb paremal kohe silma lapse voodi, mis on kaetud kauni linasest kangast voodipesuga, mille tekstuur ja värvitoon toovad esile luksuslikkuse ja õrnuse tunde. Voodi kõrval seinal rippuvad kaks raamitud pilti, mille kunstilised teosed või armsad illustratsioonid lisavad ruumile isikupära ja visuaalset huvi. Need pildid on valitud nii, et need täiendavad ruumi värvigammat, luues harmoonilise ja meeldiva visuaalse kompositsiooni.

Voodi peatsi kohal seinal asub valge string pocketi õhuline riiul, mis näib olevat kunstiteos omaette. Selle riiuli peal on hoolikalt valitud raamatud, millele on lihtne ligipääs. See riiul pakub visuaalset huvi ja loob sobiva tausta lapse voodile. Riiuli küljes ripub suunatav kohtvalgusti, mille pehme valgus loob soodsa keskkonna lugemiseks või õhtusteks lugemishuvides. Samuti on riiuli kõrval vahva puidust ahv, mis lisab ruumi mängulisust ja soojust, pakkudes armsat visuaalset elementi.

Kirjutuslaua asemel on ruum sisustatud String riiulite süsteemiga, mis pakub erakordset paindlikkust ja kohandatavust. See süsteem on praktiline ja esteetiliselt meeldiv, andes võimaluse vastavalt vajadusele lisada juurde uusi riiuleid ja kapi osasid. See lahendus on ideaalne koolitarvete ja teiste vajalike asjade hoidmiseks, andes ruumile korrastatuse ja organiseerituse. Eraldi kapp String riiuli süsteemis on mõeldud koolitarvete jaoks, pakkudes piisavalt ruumi ja mugavat juurdepääsu kõikidele vajalikele esemetel.

Töötooli valikuks on puidust tool, mille hallikas toon sobib ideaalselt ülejäänud ruumi värvigammaga. Selle tooli lihtne ja ajatu disain toob ruumi soojust ja elegantsi, samas kui see on praktiline ja mugav. String riiuliga vastasseinas asub valge kummut, mille peal on kaunis ja elegantne valgusti. See valgusti ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka dekoratiivne element, lisades peent sädelust ja õhkkonda.

Töölaua juurde on valitud pehme, valge vaip, mis mitte ainult ei lisa ruumile soojust, vaid loob ka meeldiva ja hubase keskkonna. See vaip kutsub üles paljajalu kõndima ja pakub mugavat aluspinda, mis täiendab ruumi üldilmet. Kogu ruumi kujundus on hoolikalt läbimõeldud, luues harmoonilise ja inspireeriva keskkonna, kus iga detail on kooskõlas minimalistliku põhjamaise stiiliga. Ruum on ideaalne koht, kus laps saab luua, õppida ja mängida, olles samal ajal ümbritsetud rahu ja tasakaalu õhkkonnaga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.