Kodukontori idee joonestajatele ja maalijatele

Kodukontori idee joonestajatele ja maalijatele

Avarasse magamistuppa seatud töönurk on sulandatud sujuvalt ülejäänud ruumi atmosfääri, luues harmoonilise tasakaalu funktsionaalsuse ja esteetika vahel. Magamistoa ruumi üldilme on karge ja põhjamaine, kus domineerib minimalistlik stiil koos tagasihoidlike, ent väljendusrikaste elementidega. Seinad on kaetud lillakat tooni värviga, mis lisab ruumile rahuliku ja õhulise meeleolu, pakkudes mõnusa tausta nii magamisele kui ka loovale tööle.

Töönurga sisustus on valitud hoolikalt, et see sobituks kokku magamistoa ülejäänud interjööriga, mille läbivaks jooneks on lihtsus ja ajatus. Sisekujundus viitab selgelt funktsionaalsusele, mis on omane Põhjamaade disainile – esteetika ja praktilisus on siin käsikäes. Töönurka on lisatud rohekas metallist kontorikapp, millel on tugev ja tööstuslik iseloom, mis kontrasteerub pehmelt ruumi muude elementidega, kuid samas ei kaota tervikpildi harmooniat. See kapp on mõeldud erinevate töövahendite ja kunstitarvikute hoiustamiseks, olles silmapaistvalt praktiline lahendus, samas kui selle lihtne kuju ja värv lisavad kogu ruumile peenetundelist aktsenti.

Töönurga keskne osa on massiivne, puidust joonestuslaud, mille ajalugu peegeldab selle kulunud pind ja tugevus. Laua disain on lihtne, ent võimas – see on tükk, mis räägib iseenda eest, tuues ruumi soojust ja ajalugu. Võimalus muuta laua töötasapinna kallet annab kasutajale paindlikkuse ning võimaldab lauaplaati kohandada vastavalt hetke vajadustele – olgu see siis joonistamine, maalimine või planeerimine. Seda lauda ümbritsev atmosfäär kutsub looma ja mõtlema, olles inspireeriv paik igasuguse loomingulise töö jaoks.

Laua juurde on valitud töötool, mille ajalugu ulatub tagasi 1960. aastatesse. See vana tool, mis on valmistatud puidust ja rauast, peegeldab ajatut disaini ja tugevat konstruktsiooni. Oma algupärase ja minimalistliku välimusega, milles on kombineeritud tööstuslik ja käsitööline stiil, lisab see autentset nostalgiat ja karakterit kogu ruumile. Tooli ajatu disain sobitub suurepäraselt nii joonestuslaua kui ka ülejäänud töönurga interjööriga, moodustades koos sellega tasakaalustatud ja funktsionaalse ansambli.

Laua kohal asuvad seinale riputatud illustreerivad pildid lisavad ruumile kunstilist hingust. Need tööd ei ole lihtsalt kaunistuseks, vaid annavad edasi aimu kunstniku käekirjast ja loomeprotsessist. Need pildid jutustavad lugu – looja isikupära, tema mõtted ja inspiratsioonid, mis peegelduvad visuaalselt just selles töönurgas. Iga illustratsioon, mis seinal ripub, on osa suuremast tervikust, mis toob esile kunstniku sisemaailma ja esteetilised valikud.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.