Kodukontori osa, avaras, tumedate seintega magamistoas

Kodukontori osa, avaras, tumedate seintega magamistoas

Pisikeses kodukontori nurgakeses, mis on mõeldud pigem väiksemateks töödeks ja hetkeks, kui käepärast pole vaja suurt virna dokumente ega arvukalt töövahendeid, on loodud elegantne ja praktiline töökoht. See koht ei ole pelgalt funktsionaalne, vaid kannab endas ka rahu ja tasakaalu tunnet, mis on saavutatud läbimõeldud sisustuslahenduste ja maitsekate detailidega. Siin on iga ese valitud hoolikalt ning igal elemendil on oma kindel koht, et tööpind jääks korrastatuks ja meeldivaks.

Töölauaks on valitud vana talulaud, millel on üks sahtel. See laud kannab endas ajalugu ja annab ruumile omapära. Lauaplaat on puhastatud ning jäetud oma loomulikku, naturaalsesse tooni. See soe puidu varjund loob koduse ja hubase tunde ning sobitub täiuslikult kogu ruumi üldise atmosfääriga. Kogu laud ja selle ümbrus kiirgab lihtsat elegantsi, kusjuures laud pole üle koormatud asjadega – pigem on kõik hoolikalt valitud ja paigutatud, et tööruum oleks korras ja visuaalselt rahulik.

Laual olevad tarvikud, näiteks pliiatsid ja pintslid, on paigutatud läbipaistvast klaasist anumasse, mis lisab ruumi õhulisust ja hoiab ära mulje, et töölaual valitseks segadus. Kuna anum on läbipaistev, tunduvad väiksemad esemed pigem detailidena kui koormana laual. Lisaks sellele on enamus töövahendeid organiseeritud ja paigutatud eraldi karpidesse, mis annavad lauale puhta ja korrastatud väljanägemise. Need karbid on maitsekalt valitud ja sobivad ülejäänud interjööriga, jättes mulje, et kõik, mis siin ruumis asub, on hoolikalt läbi mõeldud ja paigutatud.

Laua toon harmoneerub sujuvalt ülejäänud interjööriga. Puidust põrand ja mööblitekstiilid, mis toovad esile õrnalt mahedad ja soojad toonid, moodustavad koos laudaga harmoonilise terviku. Seinad, mille toon on vaoshoitud ja rahulik, loovad tausta, mis laseb puidu loomulikul ilul esile tulla. See on ruum, kus iga detail toetab teist, luues terviku, mis on samal ajal nii lihtne kui ka maitsekas.

Istumiseks on valitud ergonoomiline töötool ratastel, mis toetab mugavalt selga ja annab vajadusel võimaluse kiiresti laua tagant eemale liikuda. Tooli praktilisus ja disain võimaldavad luua ideaalse tasakaalu töö ja mugavuse vahel. Ratastel liikumisvõimalus lisab igapäevasesse töörütmi paindlikkust ja dünaamilisust, pakkudes samas vajalikku tuge, et tagada maksimaalne mugavus ka pikemate tööperioodide jooksul.

Kogu see väike, ent äärmiselt hästi organiseeritud kodukontor peegeldab tasakaalu ja rahu – kohta, kus on meeldiv veeta aega ja kus iga detail töötab selle nimel, et tuba oleks korras, funktsionaalne ja harmooniline.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.