Valge magamistoa, minimalistlik kodukontori osa

Valge magamistoa, minimalistlik kodukontori osa

Kui kodus on vähe ruumi, kuid vajadus töölaua järele on möödapääsmatu, on String riiulisüsteem ideaalne lahendus. Selle süsteemi disain on minimalistlik ja õhuline, sobitudes suurepäraselt igasse kodukontorisse. String riiulisüsteem pakub paindlikkust, võimaldades kasutajal ise komplekteerida ja alati täiendada vastavalt vajadusele.

String riiulisüsteem on tuntud oma õhulise ja minimalistliku disaini poolest. Selle peen ja kaasaegne esteetika võimaldab sul luua elegantse töönurga, mis ei koorma ruumi. Riiulisüsteem on kompaktne ja võtab vähe ruumi, mistõttu sobib see suurepäraselt ka magamistuppa. Lisa vaid üks valitud tool ja sul on funktsionaalne töökoht, mis ei ohverda stiili ega mugavust.

Selles korteris on edukalt ühendatud uus ja vana, mis kajastub ka magamistoa sisustuses. Modernse välimusega String riiulisüsteemi kõrval asub antiikne pruun tool, mis lisab ruumile huvitavat kontrasti ja isikupära. See kombinatsioon toob esile mööbli ilu ja loob harmoonilise tasakaalu kaasaegse ja ajaloolise vahel.

Riiulid on elavdatud värviliste märkmike ja raamatutega, mis lisavad ruumile soojust ja iseloomu. Samuti leidub riiulil pisike savipott koos rohelise taimega, mis toob looduse ilu ja värskuse siseruumi. Need väikesed detailid annavad ruumile isikupära ja muudavad töönurga meeldivamaks ja inspireerivamaks.

Töönurga paigutamine akna kõrvale võimaldab kasutada loomulikku päevavalgust, vähendades vajadust kunstliku valgustuse järele päevasel ajal. Lisavalgustuse jaoks on valitud lihtsa disainiga must laualamp, mille kupliosa on suunatav. See võimaldab suunata valguse täpselt sinna, kus seda kõige rohkem vaja on, tagades optimaalse töövalgustuse igas olukorras.

String riiulisüsteem on suurepärane lahendus neile, kes otsivad kompaktset ja stiilset töölauda väikese ruumi jaoks. Selle paindlikkus ja minimalistlik disain võimaldavad luua funktsionaalse ja esteetiliselt meeldiva töönurga igas kodus. Ühendades modernse riiulisüsteemi antiikse mööbliga ja lisades värvikad detailid ning taimed, saab luua isikupärase ja inspireeriva töökeskkonna, mis toetab igapäevaseid tööülesandeid ja toob rõõmu igasse päeva.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.