Looduslikes toonides kodukontori osa

Looduslikes toonides kodukontori osa

Magamistoa ja kodukontori nutikas kombineerimine ühte funktsionaalsesse tervikusse toob esile ruumide praktilise ja esteetilise sümbioosi. Lahendus, mis võtab osa magamistoast ja kujundab selleks kodukontori ala, on teostatud maitsekalt ning hoolikalt läbi mõeldud, kusjuures iga detail mängib olulist rolli harmoonilise terviku loomisel. Kodukontori ja magamisala eraldamiseks on kasutatud osalist seina ja elegantset puitsõrestikku, mis annab ruumile nii õhulisust kui ka visuaalset selgust, säilitades samas avaruse tunde. Selline jaotus loob mulje avatusest, kuid samas võimaldab iga tsooni funktsionaalsust rõhutada.

Kodukontori sisustuses peegelduvad hoolikalt valitud värvitoonid, mis on kooskõlas ruumi ülejäänud materjalide ja viimistlusega. Puidu looduslik soojus mängib siin suurt rolli, sest just sellele toetudes on valitud kontoriosa mööbel ja aksessuaarid, hoides kogu ruumi stiili ühtsena. Iga mööbliese, olgu see siis töölaua tool, riiul või sahtliboks, näib olevat hoolikalt valitud ja asetatud, et luua ruumi rahu ja korra tunnet.

Värvigamma tugineb peamiselt rahulikele beežidele toonidele, mis on oskuslikult kombineeritud sooja puittooniga, andes ruumile hubasust ja kodusoojust. Valge kamin, mis on ruumi üks pilkupüüdvamaid elemente, täiendab seda õrna paletti, tuues juurde puhta ja rahustava nüansi. Kaminast kiirgav valge toob magamis- ja tööala veelgi rohkem omavahel kokku, ühendades need visuaalselt üheks tervikuks. Samal ajal lisavad mustad detailid kodukontori osas põnevat kontrasti ja sügavust, pakkudes pilgule mängulisust ja balansseerides heledaid toone.

Kodukontori töönurk ise on minimalistlik, kuid läbimõeldud, keskendudes praktilisusele, mugavusele ja inspireerivale keskkonnale. Puidust töölaud, mis järgib ülejäänud ruumi tooni, on tugev ja funktsionaalne, pakkudes piisavalt ruumi vajalike töövahendite ja dokumentide jaoks. Sellele sobitatud musta tooniga laualamp lisab ruumile elegantsi ja dünaamikat. Laualambi suunatav jalg ja kupliosa võimaldavad valguse mängu vastavalt vajadusele reguleerida, muutes tööprotsessi veelgi mugavamaks. Must toon, mida võib leida ka teistelt sisustuselementidelt, loob läbiva joone ja annab ruumile tasakaalu ning isikupära.

Kõik need elemendid – beežid toonid, puidu looduslik soojus ja elegantselt paigutatud mustad detailid – töötavad koos, et luua kodukontor, mis pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiliselt nauditav. See on ruum, mis kutsub keskenduma, kuid samas pakub visuaalset rahulolu ja inspiratsiooni, sobitudes suurepäraselt ülejäänud magamistoa harmooniasse.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.