Kodukontori idee loomingulistele inimestele

Kodukontori idee loomingulistele inimestele

Korter, millest me räägime, on tõeline ood loomingulistele hingedele, eelkõige neile, kes elavad ja hingavad muusika rütmis. See pole pelgalt eluruum, vaid ka koht, kus ideed saavad areneda, kus inspiratsioon ootab iga nurga taga, ja kus muusika on kõikjal – mitte ainult helide, vaid ka kujunduse kaudu.

Kui astute sisse, võtab teid vastu harmooniline ja karge põhjamaine õhkkond, kus valged seinad ja hele puitpõrand loovad mulje puhtusest ja avarusest. See neutraalne taust laseb muusikal ja loomingulisusel end vabalt väljendada. Selle minimalistliku ja valgust täis ruumi eesmärk on pakkuda rahu ja selgust, mis on loomeprotsessiks hädavajalik. Kuid vaatamata sellele lihtsusele pole siin midagi tavalist – iga detail on hoolikalt valitud, et edendada teie loovust ja olla omamoodi kutse sukelduda sügavamale oma kunstilisse maailma.

Selles kodus on mööbel ja aksessuaarid rohkem kui lihtsalt funktsionaalsed esemed – need on kunstiteosed iseenesest. Pillid, olgu see klaver nurgas või kitarr seinal, pole mitte ainult tööriistad loominguliseks väljenduseks, vaid ka disainielemendid, mis toovad ruumi hinge ja sügavuse. Need instrumendid pole sinna pandud juhuslikult; nad on integreeritud ruumi olemusse, nii et nad ei domineeri, vaid eksisteerivad koos teiste sisustuselementidega harmoonias. Kitarr võib seista uhkelt kui skulptuur, klaver võib olla keskne element, mis ühendab ruumi erinevaid osi, või trummikomplekt võib olla kõrvalseinas, pakkudes igal hetkel valmisolekut muusika loomiseks.

Ruumis on peidetud ka palju nüansse, mis loovad vaikse dialoogi muusika ja disaini vahel. Siin-seal on muusikaga seotud kujundusdetailid – näiteks vinüülplaatide kollektsioon, mis on pandud hoolikalt esikusse, või vanad noodilehed, mis on raamitud kunstiteostena ja ripuvad seintel, meenutades iga päev, kuidas kunst ja ajalugu võivad koos eksisteerida ja üksteist täiendada. Mööbel on lihtne ja funktsionaalne, kuid samas elegantselt stiilne, et mitte varjutada ruumi peamist eesmärki – olla platvormiks loomevabadusele.

Taimed toovad ruumi elu ja värvi, lisades sellele orgaanilist mõõdet ja tasakaalustades tehnoloogilist külge, mis tänapäevases muusikatootmises vältimatult esineb. Roheline sümboliseerib kasvu ja arengut, mis on loomingulises protsessis samuti olulised. Need väikesed elavad detailid toovad ruumi õrna, rahustava energia, aidates teil keskenduda ja tunda end harmoonilisena oma keskkonnaga.

Korteri eesmärk on pakkuda inspireerivat ja toetavat keskkonda, kus iga nurk, iga mööbliese ja iga kunstiteos aitavad kaasa loomeprotsessile. Selles ruumis elades saab muusika mitte ainult kõlada, vaid ka hingata, olla osa elust ja kodust. See on kodu, kus loomingulisus ei tunne piire, ja kus kunst sünnib, areneb ja saab tiivad, et lennata.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.