Kauni tumesinise tooniga kodukontor

Kauni tumesinise tooniga kodukontor

Teie ees avaneb kodune ruum, mis kätkeb endas palju enamat, kui esmapilgul võib tunduda. See on kompaktne ja hoolikalt läbimõeldud nurk, mis on kujundatud kodukontoriks – rahulik paik, kus saab keskenduda tööle ja samal ajal nautida ümbritsevat ilu. Ruum, mille seinad on kaetud sügava tumesinise värviga, loob atmosfääri, mis toetab keskendumist ja vaimset selgust. Tumesinine toon, oma rikkaliku ja sametise olemusega, annab ruumile rahustava ja inspireeriva ilme.

Kuid see ei ole pelgalt töökoht. Aknaga seina kõrval on nutikalt planeeritud hoiuruum, mis on mõeldud voodipesu ja muu tekstiili hoidmiseks. See funktsionaalne, ent stiilne panipaik, kus on sahtlid ja riiulid, on viimistletud nii, et see sulandub harmooniliselt ruumi üldisesse esteetikasse, pakkudes praktilisust ilma ruumi ilu ohverdamata.

Akna vastasseinas asetseb elegantne isepink, Hollandi disainimeistrite HK Doris'e looming, mis koos peegliga loob suurepärase koha riiete vahetamiseks. See pink on enamat kui lihtsalt mööbliese – see on kunstiteos, mis oma lihtsuses ja elegantsuses tõstab esile ruumi minimalistlikku võlu. Peegel, mis paikneb isepingi kohal, on kaunilt raamitud ja peegeldab tagasi mitte ainult ruumi detaile, vaid ka selle rahulikku atmosfääri.

Ruumile annab erilise võlu kodukontori nurk, mis on stiilselt ja läbimõeldult lahendatud. Tumesinise seinavärvi kõrvale on kombineeritud vana kirjutuslaud, mis on käsitsi värvitud õrna lõheroosa tooniga. See pehme ja soe värv toob ruumi heledust ning romantilist hõngu, pakkudes samal ajal kaunilt kontraste tumesinisele taustale. Kirjutuslaud ise on ajalooga mööbliese, mille iga kriimustus ja veidi kulunud ääred jutustavad oma lugu. Laua kõrval seisab puhas ja lihtne valge tool, mis täiendab ruumi üldist harmooniat ning lisab sellele värske ja karge tunnetuse.

Kirjutuslaua kohal seinal ripub kunstiteos, mille selged kontuurid ja detailid täiustavad ruumi üldist stiili. See maal ei ole pelgalt dekoratsioon, vaid läbimõeldud aktsent, mis seob kokku kogu ruumi paleti. Maali toonid, mis peegeldavad nii tumesinise seina kui ka lõheroosa laua nüansse, loovad harmoonilise terviku, kus kõik elemendid on omavahel seotud.

Lõpuks on ruumi põrand kaetud pikakarvalise vaibaga, mis lisab ruumile soojust ja mugavust. Vaip on justkui viimane pintslitõmme, mis toob kogu ruumi elemendid ühtseks ja terviklikuks kompositsiooniks. See pehme ja luksuslik vaip kutsub astuma paljajalu, tunnetama selle tekstuuri ning laskma end ümbritseda rahu ja hubasusega, mida see ruum pakub.

Selles kodukontori nurgas on kõik detailid hoolikalt läbi mõeldud ja omavahel harmooniliselt kooskõlas. Siin on kõik vajalik, et ühendada töö ja elu ilu, luues ruumi, kus on mõnus töötada, mõtiskleda ja lihtsalt olla.

Kauni tumesinise tooniga kodukontor
Kauni tumesinise tooniga kodukontor
Kauni tumesinise tooniga kodukontor
Kauni tumesinise tooniga kodukontor
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.