Praktilise lahendusega esikuosa, väikses ruumis

Praktilise lahendusega esikuosa, väikses ruumis

Sisenedes minimalistliku käekirjaga valge esikuossa, astud sa ruumi, kus lihtsus kohtub elegantsiga. Esiku keskmes on musta tooni kootud käsitöövaip, mille pehme tekstuur ja monokroomsed värvitoonid pakuvad kohe silmale rahu ja tasakaalu. Vaiba kõrval seisab efektne kolmel jalal riidestange, mis lisab ruumile iseloomu ning praktilisust, olles samas silmatorkavalt stiliseeritud, et mitte varjutada ruumi puhtust.

Esiku ruum on kujundatud kahe juurde ehitatud seinaosaga, mis muudab ruumi funktsionaalseks ja avaraks. Köögipoolne seinaosa on täpselt sama pikk kui köögimööbli osa, luues järjepideva ja harmoonilise visuaalse jooni. Selle seina peal on must-valge põhjamaine loodusfoto, mille musta pildiraamiga toimetatud pilt toob esile looduse ja kodu vahelise dialooge. See pilt on tähelepanelikult valitud, et pakkuda visuaalset huvi ja kutsuda mõtlema lõpmatusele, mida loodus pakub.

Kuid kui astud edasi, kohtad vastasolevat seina, mis on madalam ja seega eraldab esikut elutoast. See madalam sein tekitab visuaalse lõhe, mis aitab määratleda erinevaid ruumide funktsioone, samas kui elutuba on jätkuvalt avatud ja kutsuv. Elutoas olles, näed selgelt uksest sisenemas kõiki, kes soovivad külalisi tervitada, ning seeläbi luuakse kodune ja avatud atmosfäär.

Seinaosa, mis eraldab elutuba esikust, on ühendatud juurde ehitatud väikse kapiosaga. See kapiosa on praktiliselt paigutatud, et mahutada nii kaableid kui ka mõned paarid kingi, hoides need korras ja peidetuna. Selle väikese, kuid kasuliku kapiosa olemasolu tagab, et ruum püsib organiseeritud ja stiilne, samas kui selle funktsionaalsus jääb silmatorkamatuks, jättes esiku ja elutoa avaruse ja selguse mulje.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.