Kitsas esik, otse köögi vastas

Kitsas esik, otse köögi vastas

Kui siseneda köögi vastas asuvasse esikusse, avaneb köögist vaade, mis loob hubase ja kutsuva õhkkonna. Köögis toimetades on lihtne märgata saabujat ja neid kohe tervitada, mis loob sooja ja külalislahke esmamulje. Esiku keskmes on silmapaistev puukujuline nagi, mille oksad ulatuvad elegantsete vormidena, pakkudes ruumi välisriiete ja aksessuaaride riputamiseks. Selle all paiknevad korralikult paigutatud jalatsid, mis leiavad oma koha esiku servas, tagades korra ja lihtsa ligipääsetavuse.

Esikusse astudes on jalge all pehme, kuid vastupidav porivaip, mis on hoolikalt valitud, et kaitsta õrna puidust põrandat, püüdes kinni suurema osa mustusest ja niiskusest. See detail lisab esikule praktilisust ja samas ka visuaalset soojust. Vasakule poole jäävas vastasseinas, otse esiku sissepääsu kõrval, on spetsiaalselt lastele mõeldud nagid ja jalatsite panipaigad. Need on paigutatud sobival kõrgusel, et ka pere väiksematel liikmetel oleks lihtne oma riided ja jalanõud ära panna.

Koridori lõpus, kus valgus mängleb peegeldustes, seisab uhke ja ajatu antiikne peegel, millel on kuldne, rikkalikult kaunistatud raam. Peegel, mis toetub elegantselt seinale, lisab esikule sügavust ja avarust, peegeldades kogu ruumi ilu ja detaile. See detailne peegel ei ole vaid praktiline ese, vaid ka silmapaistev sisustuselement, mis toob ruumi luksusliku ja elegantse noodi. See kõik kokku loob esiku, mis ei ole pelgalt läbikäiguruum, vaid ka stiilne ja hoolikalt läbimõeldud osa kodust, mis võtab külalisi vastu väärikalt ja soojalt.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.