Porivaip esikus, millist valida?

Porivaip esikus, millist valida?

Esiku porimatt mängib olulist rolli, eriti kui esiku põrand on kaetud laudpõranda, laminaadi või parketiga. Porimati peamine eesmärk on kaitsta alumist põrandakatet igasuguste reostustegurite eest.

Sel põhjusel on oluline, et porimatt oleks piisavalt vastupidav ning sobiks konkreetse ilmastikuoluga. Selle ülesanne on koguda endasse mitte ainult tolmu, liiva ja pori, vaid ka muud tahket mustust, mis tavapäraselt jalatsitega majja sisenedes kaasa tuuakse. Lisaks sellele peab porimatt suutma imada ka märgade jalatsitega sisseastudes vett ja niiskust, et vältida märgade jälgede levikut ja niiskuse tekkimist põrandal.

Porimatti valides on oluline, et see oleks libisemiskindel, et vältida matile astudes selle paigalt nihkumist, mis võiks põhjustada ebamugavusi ja ohtlikke olukordi. Turul on saadaval mitmesuguseid porimatte erinevatest materjalidest. Näiteks on olemas tekstiilmatid, mis on valmistatud erinevatest kangastest ja pakuvad pehmust ning mugavust, kuid samas võivad nad olla raskemini puhastatavad. Kookosmatid on valmistatud kookospähkli kiududest ja on tuntud oma vastupidavuse ning hea mustuse imavuse poolest, olles samas hõlpsasti puhastatavad. Kummimatid on väga praktilised oma veekindlate omaduste tõttu ja neid on lihtne hooldada, samas kui harjasmatid, millel on jäigem pinnatüüp, on eriti efektiivsed pori ja liiva eemaldamisel jalatsitest.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.