Efektse, tuhmroosa värvitooniga, esik

Efektse, tuhmroosa värvitooniga, esik

Uksest sisenedes avaneb silme ette avar ja kutsuv esik, kus silmapaistvalt harmooniliselt segunevad valge ja tuhmroosa värvitoonid, luues ainulaadse ja samas rahuliku atmosfääri. See lihtne, kuid elegantselt kujundatud esik sobitub suurepäraselt naturaalset tooni lakitud puitpõrandaga, mis lisab ruumile soojust ja loomulikkust.

Puitpõrand, millele on tehtud põhjalik renoveerimine, on originaalne ja oma loomuliku ilu säilitanud. Remondi käigus on põrandat hoolikalt lihvitud ja viimistletud läikiva lakiga, mis rõhutab puidu ainulaadset tekstuuri ning loomulikku värvi. Puidu sooja tooni on toimetatud ka esiku sisustuselementidesse, nagu näiteks puidust nagi ja elegantne esiku tool, mis on kaetud puidust raamiga peeglisse. Need elemendid loovad ruumis harmoonilise ja kutsuva keskkonna, mis on sooja ja loomuliku ilme.

Seintele on valitud tuhmroosa värvitoon, mis on Jotuni Blushing Peach 20047 varjund. See valik toob esikusse pehmuse ja rahu, olles siiski piisavalt mitmekesine, et mitte olla üle jõu. Tuhmroosa värv harmoniseerub osaliselt valgeks värvitud esiku seina alumise osa, valgete põrandaliistude ja valgete ustega. Selline värvide kombinatsioon loob tasakaalu ja visuaalset huvi, andes esikule mulje, et kõik on hoolikalt läbimõeldud ja harmooniliselt kokku sobitatud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.