Oskuslik esikuosa lahendus väikses eluruumis

Oskuslik esikuosa lahendus väikses eluruumis

Esikusse astudes avaneb silme ees avar ja valgusküllane eluruum, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et luua täiuslik tasakaal praktilisuse ja esteetika vahel. Avaruse tunnet süvendab madal lagi, mille kohal on nutikalt kavandatud magamisosa. See kõrgem, intelligentne magamislahendus mitte ainult ei optimeeri ruumi kasutust, vaid lisab ka eluruumile täiendava dimensionaalsuse, mis aitab paremini korraldada ja sisustada kogu esiku ala.

Kui astuda uksest sisse, jääb paremal küljel silma suur ja mahukas kapp. See ei ole pelgalt hoiustamisruum, vaid mängib ka olulist rolli ruumi struktuuri toetamises, toimides oma suuruse ja paiknemise tõttu kui visuaalne sein. Kapi ülemine osa, mis ulatub kõrgemale, annab tugevuse ja stabiilsuse kogu esiku kujundusele, samas kui alampiir, millele toetub erinevaid esemeid, pakub praktilist lahendust ja paneb esiku üldise toimivuse paika.

Uksest vasakul küljel, seinal, leiame kolm elegantset peeglit, mis lisavad ruumi avarust ja valgust. Peeglite kõrval, seinal istub lihtne, kuid stiilne skandinaavia stiilis Eames tool. See minimalistlik mööbliese mitte ainult ei täienda ruumi visuaalset ilmet, vaid pakub ka praktilist lahendust, kus saab asetada nii koti kui ka riided, luues ruumi funktsionaalsuse ja stiili vahelise harmoonia.

Peeglite ja Eames tooli vahel, seina lõpus, tõuseb silma must metallist redel, mis ei ole lihtsalt dekoratiivne element, vaid omab ka funktsionaalset eesmärki. Redelil on riputatud erinevad sisustusdetailid, mis aitavad luua ühtset tervikut ja lisavad kodusele ilmele hubasust. Need väikesed, kuid olulised detailid ei ole lihtsalt visuaalselt meeldivad, vaid pakuvad ka praktilist kasu, aidates hoida ruumi korras ja organiseerituna. Esik on  kujundatud selliselt, et iga element täidab oma rolli, aidates luua mitte ainult kauni ja kutsuva esmamulje, vaid ka funktsionaalse ja hästi organiseeritud ruumi.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.