Lihtne, valgete seintega, avar esik

Lihtne, valgete seintega, avar esik

Uksest sisenedes avanev vaatepilt on ehe näide minimalistliku elegantsi ja sooja kutsuvuse harmoonilisest kooslusest. Esik, mille seinad on puhtalt valged, kutsub sisse astuma oma avaruse ja lihtsa, ent maitsekalt kujundatud ruumiga. Esikupõranda puidust osad on värvitud elegantses rombimustris, kus valge ja halli tooni vaheldumine loob visuaalselt huvitava ning kaasaegse efekti. See mustripeegel kaunistab põrandat, andes sellele erilise ja peene ilme.

Esiku peamine mööbel on loodud tasakaalustama nii modernsust kui ka hubasust. Puittoolid, millel on oma ajalooline ilu ja praktilisus, pakuvad mitte ainult istumisvõimalust, vaid ka ruumi täiendavat isikupära. Retro stiilis kummut ja riidenagi, mis on samuti taaskasutusmaterjalidest valmistatud, loovad sooja ja koduse atmosfääri. Need praktilised elemendid on hädavajalikud, võimaldades paigutada esikusse kotti, sallid ja muud igapäevaelu tarvikud, mistõttu muutub ruum ka functionaalselt mugavaks.

Esiku visuaalset mitmekesistust rikastavad erinevates toonides riided, mis ripuvad riidenagides, lisades ruumi elujõudu ja värvi. Need elemendid, kuigi igapäevased, annavad ruumile ainulaadse ja isikliku puudutuse, luues selle peale lihtsalt stiilse ja funktsionaalse kogemuse.

Avari koridor, mis viib edasi kõigisse korteri ruumidesse, avab end esiku poolelt. Koridori puitpõrand, mis on kaetud seebitatud kuuselaudisega, täiendab ruumi looduslähedast ja sooja tundlikkust. Naturaalne puidutoon, mis on omakorda viimistletud seebiõliga, loob koridoris rahuliku ja kutsuva atmosfääri, sidudes kogu eluruumi harmooniliseks tervikuks.

Lisaks sellele on esikus täiendavaid detailide valikuid, mis rõhutavad ruumi maitsekust ja praktilisust. Suur, mahukas valge riidekapp, millel on puhtad ja lihtsad jooned, pakub vajalikku hoiuruumi, samas kui kummutile asetatud valge vaas ja valge laualamp toovad esikusse pehme valgustuse ja elegantsi. Musta raamiga poster ja musta raamiga peegel, mis on hoolikalt valitud ja paigutatud, täiustavad ruumi visuaalset sügavust, luues huvitavaid kontraste ja rõhutades ruumi modernset stiili.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kvarteretmakleri.se

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.