Väga kaunis ja kutsuv esik

Väga kaunis ja kutsuv esik

Vana maja esik, mille kujundus on maitsekalt läbimõeldud, pakub meeldivat üllatust kitsastes mõõtmetes ruumis. Selle kitsas esikuosa on dekoreeritud kahe erineva tooniga keraamiliste plaatidega, mis on paigutatud nii, et luua harmooniline teemantmuster. See visuaalne mäng plaatide värvitoonide ja paigutuse vahel lisab ruumile avaruse efekti, muutes selle näiliselt suuremaks, kui see tegelikult on.

Värvilahendus esikus on hoolikalt valitud, et luua rahulik ja ühtlane atmosfäär. Seinte värvitoonideks on ühendatud puhas valge ja pehme hall, millesse on lisatud peenelt valitud naturaalset puidu tooni. Seda on esitatud kahes variatsioonis: heledam toon, mis katab jalatsiriiuli, ja tumedam toon, mis ilmneb peegliraamis ja nagis. Need puidutooni aktsendid toovad ruumi soojust ja elegantsi, andes sellele visuaalselt meeldiva tasakaalu.

Esiku seinte alumine osa on kaetud stiilsete puidplaatidega, mis lisavad ruumile tekstuuri ja soojust. Seinte ülemine osa on kaunistatud kauni lillelise tapeediga, mis pakub rõõmsat kontrasti ja värvi. Kuidas puidust aluspind sujuvalt tapeedi lillelise pehmusega liitub, on oskuslikult ühendatud valgeks värvitud põrandaliistiga. See liist ei ole mitte ainult praktiline, vaid lisab ka ruumile elegantsi, ühendades madalama puidust osa ja kõrgema tapeediosa ühtseks tervikuks.

Sisenedes esikusse jääb paremale seina äärde silma paistma originaalne maast laeni sisseehitatud kapp. Selle praktiline disain on loodud ideaalselt mahutama nii välisriideid kui ka pere jalatseid, pakkudes suurepärase panipaiga. Kapp on hästi integreeritud ülejäänud ruumi kujundusega, lisades esikule funktsionaalset ilu ja korraldust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.