Kaunis meresinine toon esikus

Kaunis meresinine toon esikus

Ruum, mille puhul räägime, on tõeliselt harmooniliselt kujundatud, kus iga element on hoolikalt valitud, et luua kaunis ja tasakaalustatud interjöör. Seinad on kaetud elegantselt peene sinise värvitooniga, mis lisab ruumile rahu ja sügavust. Sinine on siin kombineeritud klassikalise valgega, mis toob esile seina pinna ja samal ajal suurendab ruumi avarust.

Valge värvitoon on integreeritud mitmesugustes elementides, nagu seinakapp, põrandaliistud, välisuks, elektrikilp ja riidenagi. Need kõik on valitud nii, et nad oleksid harmoonilised ja ühtsed, luues mulje, et kõik ruumi elemendid on omavahel elegantsetes kooskõlas. Erilist tähelepanu väärivad mustad metallist nagid, mis mitte ainult ei täida oma praktilist eesmärki, vaid ka annavad ruumile stiilset iseloomu. Need mustad detailid sobivad suurepäraselt peegli musta raamiga, samuti riidekapi käepidemetega, andes interjöörile kaasaegse ja rafineeritud ilme.

Põrandat katab heledat tooni puitpõrand, millele on lisatud looduslikust materjalist jute vaip. See vaip oma naturaalses toonis täiendab suurepäraselt heleda puitpõranda soojust ja pehmust, samal ajal kui selle loomulik tekstuur loob meeldiva kontrasti ruumi ühtlasele ja läikivale pinnale. Meresinine seinavärv ja jute vaiba looduslik toon loovad omamoodi visuaalse dialooge, mille tulemuseks on tasakaalustatud ja harmooniline atmosfäär.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.