Tuhmroosa ja valge tooni suurepärane kooslus esikus

Tuhmroosa ja valge tooni suurepärane kooslus esikus

Esiku üldmulje on eriliselt harmooniline ja rafineeritud, olles kujundatud valge põranda ja tuhmroosade seinte ühtse ning mõnusa kombinatsiooniga. See kooslus loob rahu ja sooja vastuvõtu tunde, samas kui hoolikalt valitud sisustusdetailid toovad ruumi isikupära ja stiili. Esiku valge põrand, mille peal on imetlusväärselt paigutatud väikeste etnilise disainiga mustritega vaip, loob maheda ja puhta aluse, mille peal on meeldiv kõndida ja mis tõmbab silma oma ainulaadse stiiliga.

Seinad, värvitud pehme tuhmroosa tooniga, lisavad ruumile soojust ja elegantsi, olles samas piisavalt neutraalsed, et lubada esiku muudel elementidel särada. Sellel pehmelt roosakas taustal paistavad silma hoolikalt valitud aksessuaarid ja sisustusdetailid, mis lisavad isikupära ja toovad esikusse sooja ning kutsuva atmosfääri. Vasakule seinale paigutatud kuldsed nagid, millele on mugav riputada kotte ja muid väikeseid esemeid, annavad ruumile glamuuri ja elegantsi. Kuldaheline toon kontrastib kenasti seina roosaka värviga, luues visuaalselt huvitava mängu.

Vastasseinal on ainulaadne isetehtud jalatsiriiul, mis lisab esikule koduse ja isikupärase puudutuse. Riiul on disainitud nii, et see on funktsionaalne ja stiilne, andes ruumile lisaväärtust ja mugavust. Ühe seina külge kinnitatud valge õhuline Rootsi brändi Maze nagi, millele saab mugavalt riputada mütse ja üleriideid, jätkab esiku minimalistlikku ja modernset esteetikat, samas kui selle lihtne disain lisab ruumile õhulisust ja avarust.

Esikust edasi minnes jäävad silma mitmed kelmikad postrid, mis toovad esikusse lõbusat energiat ja annavad kena sissejuhatuse järgmistele ruumidele. Need postrid, millel on mitmekesised motiivid ja värvid, tõmbavad tähelepanu ja kutsuvad edasi uurima, samas kui need ei varjuta esiku põhielemente, vaid täiustavad neid.

Kokkuvõttes luuakse esikus kooskõlas olevate elementide, nagu valge põrand, tuhmroosad seinad, etnilise mustriga vaip, kuldsed nagid, isetehtud jalatsiriiul ja elegantne Maze nagi, kaudu peen ja rahulik atmosfäär, mis viib külastaja mugavalt järgmistele ruumidele. Samuti on väike kulunud punane tool, mis täiendab ruumi ajaloohõngulist välimust, sulandudes sujuvalt tuhmroosade seinte ja valge põrandaga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.