Lihtne, geomeetrilise tapeedimustriga esik

Lihtne, geomeetrilise tapeedimustriga esik

Sa astud väikesesse esikusse, kus esimene pilguheit kohe köidab tähelepanu seinte kaunile geomeetrilisele tapeedile. Seinad on kaetud Boråstapeter'i trapetsimustriga tapeediga, mille halli ja valge toonide kombinatsioon loob rahuliku ja samas huvitava tausta. See muster, mille on loonud legendaarne disainer Arne Jacobsen 1950-ndatel aastatel, oli algselt mõeldud tekstiiliks, kuid aastakümnete jooksul on sellest saanud ka armastatud tapeet, mida dekoraatorid on hinnanud oma ajatuse ja stiilipuhtuse tõttu.

Kuigi traditsiooniliselt on seda mustrit sagedamini kasutatud magamistubades, siis seekord on see toodud esikusse, et lisada sellele ruumile isikupära ja peen elegants. Geomeetria täpsus ja korduvus on ühtaegu mänguline ja rahulik, luues korraga nii modernse kui ka klassikalise õhustiku.

Tapeedi ja ülejäänud ruumi elementide kooskõla on hoolikalt läbimõeldud. Valged puituksed ja samas toonis põrandaliistud annavad ruumile värskuse ja puhtuse, lastes tapeedimustril õrnalt esile kerkida ilma, et see ülejäänud interjööriga konkureeriks. Naturaalne puidutoon, mis tuleb esile parkettpõranda sooja ja pehme toonina, ning pikk puidust pink, mis asub esiku seina ääres, lisavad ruumi hubasust ja tasakaalu.

Selle lahenduse võlu peitub tasakaalus geomeetrilise täpsuse ja looduslähedaste materjalide vahel, luues ruumi, mis on ühtaegu külalislahke ja maitsekas. Hoolimata sellest, et tegemist on väikesemahulise esikuga, suudab see ruum oma minimalistliku sisekujundusega jätta tugeva mulje.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.