Spaa stiil vannitoa interjööris

Spaa stiil vannitoa interjööris

Need, kes naudivad regulaarset SPA külastamist, võivad oma kodus luua sama luksusliku atmosfääri, rajades SPA-stiilis vannitoa, kus igapäevane lõõgastus muutub meeldivaks rituaaliks. Kujundades vannitoa enda maitse järgi, saab iga tööpäeva lõpus nautida rahu ja mugavust, mis viib mured ja stressi hetkeks unustusse.

Inspireerige end mõnest oma lemmik-SPA-st, mille elemente saaks integreerida oma olemasoleva kodu stiiliga. Oluline on saavutada harmoonia, kus SPA-ala sulandub sujuvalt ülejäänud eluruumide kujundusega, luues ühtse ja lõdvestava keskkonna. Ühes tõeliselt mõnusas SPA stiilis vannitoas peaks olema kõik, mis aitab saavutada täielikku lõõgastust: luksuslik vann, avar ja efektiivne dušš, samuti leili- või aurusaun, mis pakub soojuse ja auru kombinatsiooni, et rahustada nii keha kui meeli.

Ära unusta hoolikalt kujundada ka kraanikausi ümbrust, et see oleks sama esteetiliselt meeldiv nagu ülejäänud vannituba. Tooted nagu kreemid, lõhnad ja õlid peaksid leidma oma kindla koha või aluse, kus need on korrektselt ja visuaalselt meeldivalt paigutatud. Kena ja praktiline lahendus on kasutada ilusaid anumate komplekte, kuhu saab valada oma lemmikdušigeeli või šampooni, asendades värviliste etikettidega pudelid, mis võivad rikkuda ruumi ühtsuse ja korda. Nii säilib nii esteetiline kui praktiline korrektsus.

Vaadake näiteks ühte Rootsi korterelamu vannituba, mis on kujundatud omaenda SPA-ks. Seal on boheemlaslik plaadimuster, mis katab põrandat ja WC osa, kombineeritud tumeda puidumustri, hallikasrohelise seinatooni ja valge plaadi värvigammaga. See lahendus on suurepärane näide sellest, kuidas disainielemendid saavad luua visuaalselt harmoonilise ja rahustava keskkonna, mis kutsub lõõgastuma ja nautima kodust SPA-ruumi.

Kujunda ka kraanikausi ümbrus ilusti. Enamus kreemidele, lõhnadele, õlidele leia oma kandik, kus nad korrektselt on nähtaval kohal. Erinevate värviliste etikettidega dušigeelid, šampoonid võiks vahetada välja mõne kauni komplekti vastu, kuhu saaksid šampooni või dušigeeli sisse valada. Nii säiliks ka ühtne tervik ja korrektsus.

Põrandat ja wc osa katmas boheemlaslik plaadimuster, mis kombineeritud tumeda puidumustri, hallikasrohelise seinatooni ja valge plaadi värvigammaga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 


Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist VANNITUBA | WC

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.