Pisikese vannitoa lahendus efektsete dekoratiivelementide ja mööbliga

Pisikese vannitoa lahendus efektsete dekoratiivelementide ja mööbliga

Selles väikeses vannitoas, mis sisaldab ka WC osa, on saavutatud muljetavaldav tasakaal lihtsuse ja läbimõeldud disaini vahel. Ruumi planeerimisel on arvestatud nii praktilisuse kui ka esteetika nõuetega, pakkudes kasutajale kõiki vajalikke funktsioone kompaktses ja harmoonilises keskkonnas.

Vannitoas on loodud mõnus ja hubane atmosfäär, kus kõik olulised tegevused saavad mugavalt teostatud. Dušialune ala on ruumis optimaalselt paigutatud, tagades, et veepritsmed ei leviks ülejäänud alale. Dušš ise on varustatud modernse messingist segistiga, mis lisab luksuslikku ja samas ajatut tunnet. Vannitoa planeeringus on arvestatud ka piisava liikumisvabadusega, võimaldades mugavalt liikuda duši ja WC vahel.

Valamu on kompaktne, kuid piisavalt avar, et tagada mugav käte ja hammaste pesemise võimalus. Valamu kohal asub peegelkapp, mis täidab lisaks praktilisele hoiufunktsioonile ka ruumi visuaalse suurendamise rolli. Peegelkapp on esteetiliselt meeldiv, kuid samas ka äärmiselt funktsionaalne, pakkudes vajalikku hoiuruumi igapäevastele tualetitarvetele ja kosmeetikale.

Lisaks on vannitoas läbimõeldud hoiustamissüsteem, mis on paigutatud seinale. See süsteem on valmistatud kangast ja puidust ning sobib suurepäraselt väikese ruumi vajadustega, kuna võimaldab mugavalt hoida nii WC-paberit, käterätikuid kui ka muid vajalikke esemeid. Hoiustamissüsteem on minimalistlik, kuid praktiline, sobitudes harmooniliselt ruumi üldise stiiliga.

Vannitoa viimistlusmaterjalide valik on tehtud hoolikalt, rõhudes kvaliteedile ja esteetikale. Põrandaplaadid on mattpinnaga mustas toonis ruudumustriga, mis loob põneva kontrasti ülejäänud vannitoa heledamate pindadega. Need plaadid ühilduvad ideaalselt nii WC-poti kaane kui ka dušikardinaga, mille muster on samuti hoolikalt valitud, et kogu ruum oleks visuaalselt ühtne ja harmooniline. Seintel on kasutatud läikega valgeid seinaplaate, mille vuugivahed on täidetud halli tooniga. See hall toon lisab ruumile sügavust ja toob esile seinaplaatide puhtuse ja läike.

Täiendava stiilielemendina on vannitoas kasutatud halli tooni ka käterätikuid, mis on pehmed ja vahvlimustriga. Need rätikud mitte ainult ei lisa ruumile tekstuuri, vaid ka täiendavad üldist värvipaletti, sidudes halli tooni seinaplaatide vuugivahedega ja luues seeläbi tervikliku mulje.

Vannitoa ja WC disaini viimaseks lihviks on hoolikalt valitud messingist segistid nii duši- kui ka valamualal. Need detailid lisavad ruumile modernset elegantsi, samas kui nende klassikaline messingist toon sulandub suurepäraselt musta ja valge kombinatsiooniga, tuues esile vannitoa üldise stiili ja isikupära.

Kõik need elemendid koos loovad funktsionaalse ja stiilse väikese vannitoa, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja mille tulemusel on saavutatud suurepärane tasakaal praktilisuse ja esteetika vahel.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist VANNITUBA | WC

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.