Kuidas näeks vannitoas välja valge keraamiline plaat koos musta vuugitäitega

Kuidas näeks vannitoas välja valge keraamiline plaat koos musta vuugitäitega

Vannituba oli kujundatud minimalistlikus, kuid elegantses võtmes, kus iga detail oli hoolikalt valitud, et luua harmooniline ja stiilne tervik. Seinad olid kaetud valgete keraamiliste plaatidega, mis oma läikiva pinnaga peegeldasid valgust ning muutsid ruumi heledamaks ja avaramaks. Seda laitmatut valget pinda täiustas peen must vuugitäide, mis pakkus kontrasti ja rõhutas plaatide täpset paigutust. Musta ja valge kooslus seintel lõi modernse ja ajatu ilme, justkui täpselt joonistatud mustvalge joonistus.

Põrandale oli valitud kontrastsem muster – üle ühe asetatud mustad ja valged plaadid moodustasid geomeetrilise ruudustiku, mis visuaalselt muutis ruumi mängulisemaks ja huvitavamaks. Põranda mustvalge mosaiik, kuigi lihtne, tõi esile vannitoa eripära ja andis sellele omanäolise iseloomu. See ei olnud pelgalt praktiline lahendus, vaid ka esteetiline element, mis muutis kogu ruumi dünaamilisemaks, samas sidudes põranda ja seinad terviklikuks kompositsiooniks.

Mööblivalik oli tehtud samuti musta ja valge värvikombinatsiooni järgi. Valamukapi puhul oli kasutatud musta külgedel, samal ajal kui esiküljel särasid kõrgläikega valged uksed. See kontrastne lahendus andis mööblile peene ja luksusliku välimuse, samal ajal jäädes praktiliseks ja vastupidavaks. Must värv lisas sügavust ja tugevust, samas kui valge tõi ruumi värskust ja puhtust. Eraldi tähelepanu vääris vannitoa nurka paigutatud osaliste klaasustega vitriinkapp. Selle läbipaistvad klaasuksed lõid võimaluse eksponeerida hoolikalt kokku volditud pehmeid käterätte ja muid vannitoa tarvikuid, lisades ruumi kerge õhulisuse ja korrastatuse tunde.

Vannitoa detailid, nagu segistid ja valamukapi käepidemed, olid valitud kroomitud viimistlusega, et lisada ruumi modernset läiget ja rafineeritust. Kroomitud pindade peegelduv kvaliteet mängis suurepäraselt kokku valgete ja mustade elementidega, tuues juurde sära ja valgust, mida eriti hinnatakse vannitoas. Iga väike sanitaartehnika detail oli osa suuremast tervikust, mis väljendas järjepidevat ja hoolikalt läbimõeldud disaini.

Kuid hoolimata ruumi kargest mustvalgest värvilahendusest oli sinna lisatud pehmeid ja soojemaid detaile, mis aitasid muuta üldpildi hubasemaks. Näiteks tumehallid vahvlimustris linased käterätid, mis rippusid hoolikalt kokkupandult. Nende materjal ja tekstuur pakkusid silmale meeldivat kontrasti siledate ja läikivate pindadega, tuues sisse pehmuse ja sooja taktiilse tunde. Need käterätid olid justkui vihje vannitoa kasutusmugavusele, andes mõista, et tegemist pole mitte ainult ilusa, vaid ka praktilise ruumiga.

Lisaks oli vannitoa aknalauale paigutatud üks lihtne, kuid kaunis roheline taim. Roheline toon tõi ruumi looduslähedase ja värskendava energia, pakkudes silmale puhkust mustvalgest kontrastist. Taim asetses tagasihoidlikus pruunikas savipotis, mille lihtsus rõhutas rohelise lehekosme rikkalikku tooni. See väike, kuid oluline detail tõi ruumi elu ja harmoonia, pakkudes samal ajal silmatorkamatut, kuid võimsat värviaktsenti.

Kõik need elemendid – alates keraamilistest plaatidest ja kroomitud detailidest kuni pehmete käterätikute ja rohelise taimekesteni – olid kombineeritud selliselt, et luua ruum, mis oli nii esteetiliselt meeldiv kui ka funktsionaalne. See oli vannituba, kus iga element mängis rolli suuremas tervikus, kus modernsus ja klassika kohtusid, et luua ajatult stiilne ja õdus atmosfäär.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist VANNITUBA | WC

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.