Mission Coffee Works

Mission Coffee Works

Meie teekond algas 2012. aastal tänaval kaubikust espressode ja kohvi müümisega, enne veel, kui kohvikunst oli laialdaselt tuntust kogunud. Täna on meie kaubik endiselt täielikult töövalmis ja oleme avanud lisaks mitu kohvikut Londonis. Kõigi nende aastatepikkuse kogemuste juures, vajame endiselt teie abi. Mõne jaoks, kellel on kohvi tööstuse alane vaade olemas, teab ilmselt täpselt milline näeb välja meie igapäeva töö. Väljaõppe, personali säilitamise, toodete kvaliteedi, tellimuste ja arvete esitamise juures profesionaalsena püsimine on aga karm reaalsus.


Ka meie teame seda tunnet!


Sel põhjusel oleme otsustanud keskenduda enda juurtele ja see on meie kohvi röstimine - sest sealt algas meie jaoks kõik. Kui läbi närida, mis on kõige tõhusam, toetavam ja ligipääsetavam tarnija, muudame meie kohvikute juhtide ja ka kõigi teiste klientide elu palju lihtsamaks. Jah, oad on kõige alus (ja on väga tähtis, et need on just nii kvaliteetsed, kui te võite oodata hämmastavast Speciality kohvist), kuid ka kõigel muul selle ümber on suur mõju. Kiire ja usaldusväärne teenus, tõhus suhtlus, tipptasemel kohvimasinad, interaktiivsed koolitusprogrammid ja lõbus õhkkond - see on see, millele me kõige rohkem rõhku paneme!

Me oleme välja töötanud viisi, olemaks kõige ligipääsetavam ja toetavam tarnija igas võtmes, meie eesmärk on teha kliendi elu imelihtsaks. Meile meeldib Mission Coffee Worksis asju lihtsana hoida; hankida suurepäraseid ube, röstida neid hästi ja saata kodudesse. Oleme kohvi tarnija hulgimüügiklientidele Inglismaal ja üle Euroopa, kuid meie jaoks on see midagi enamat kui äri. Esialgsest ideest kuni kaubiku avamiseni ja kaugemalegi soovime pakkuda suunavat kätt, mis teeb just teie äri edukaks, teie personali teadmised rikkalikuks ning kohvi imemaistvaks!

MEIE KOHVID

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: missioncoffeeworks.ee

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.