Retsept | Pealinnakeeks

Retsept | Pealinnakeeks

Koostisosad

150 g toasooja võid
150 g suhkrut
3 muna
soola
1 tl vanillisuhkrut
200 g pestud ja nõrutatud seemneteta rosinaid ja korinte
240 g nisujahu
0.5 tl küpsetuspulbrit

 Valmistamine:

Vahusta toasoe või suhkruga kohevaks Lisa ükshaaval ja edasi vahustades munad. Lisa sool, vanillisuhkur ja pestud-nõrutatud rosinad . Sega küpsetuspulber jahu hulka, siis lisa jahu ülejäänud tainale ja sega kiiresti ühtlaseks. Tõsta võitatud  keeksivormi. Silu  noaga pealt ühtlaseks, siis tee pikkupidi kerge sisselõige keeksi sisse.  Küpseta 160-kraadise ahju keskosas umbes 80-90 minutit, kuni keeksi keskele torgatud puutikk puhtaks jääb.

Tee ahjuuks lahti ja lase keeksil ahjus jahtuda.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.

jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -

.