Retsept | Rabarberikook

Retsept | Rabarberikook

Koostis:

200 g võid
3 muna
2½ dl suhkrut
6 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1 tl jahvatatud kardemoni
1 tl jahvatatud ingverit
¼ tl soola
2 dl piima
500 g rabarberit (umbes 1l rabarberitükke)
Pelae puistamiseks
2 supilusikatäit suhkrut

Valmistamine:

Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega kuivained omavahel. Lisa need koos jahtunud sulavõiga muna-suhkru segule. Viimasena sega juurde piim. Pese rabarberid ja vajadusel koori õhukeselt. Lõika rabarber risti-rästi õhukesteks viiludeks. Sega tainasse pool rabarberist. Vala tainas ääristatud ahjuplaadile küpsetuspaberile. Puista peale ülejäänud rabarberitükid ja suhkur. Küpseta kooki ahju keskmisel tasemel 175 kraadi juures 35-40 minutit. Lõika veidi jahtunult tükkideks ja serveeri vanillikreemi või jäätisega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.

jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -

.