Koostis:
1 liiter vett
150 g värskeid maasikaid
Peotäis värskeid piparmündilehti
Soovi korral jääkuubikuid
Valmistamine:
pooleks või viiludeks, et nende maitse ja aroom saaksid vees paremini esile tulla. Seejärel loputa piparmündilehed külma veega ja mulju neid õrnalt käte vahel – see vabastab piparmündi looduslikud õlid ja muudab joogivee aromaatsemaks.
Võta suur kann või klaaspurk ja vala sinna külm vesi. Lisa ettevalmistatud maasikad ja piparmündilehed otse vette. Kui soovid jooki eriti värskendavaks muuta, lisa ka jääkuubikud. Veendu, et kõik koostisosad oleksid vees ühtlaselt jaotunud, et maitsed hakkaksid segunema.
Jäta kann või purk vähemalt 30 minutiks külmikusse seisma, et maasikate ja piparmündi maitsed saaksid vette imbuda. Soovi korral võib segu lasta maitsestuda ka kauem, isegi paar tundi, et tulemuseks oleks intensiivsem ja veelgi nauditavam jook. Enne serveerimist sega jook kergelt läbi, vala klaasidesse ja naudi mõnusat värskendust.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
.