Muhu saar: Puhkuse oaas

Muhu saar: Puhkuse oaas

Muhu, see võluv ja väike saar Läänemeres, on tuntud oma paradiisiliku ilu ja rikkaliku kultuuripärandi poolest, kus saare looduslikud maastikud ja traditsioonid kutsuvad avastama kohti, kus aeg tundub peaaegu seisma jäävat.

Saare südames, Liiva külas, asub keskus, mis on tõeline Muhu käsitöö ja kohalike toiduelamuste oaas. Siin saab nautida väikeste toidutänava kohvikute pakkumisi ning sukelduda saare käsitöömeistrite osavusse, muutes algava puhkuse eriti nauditavaks.

Üks Muhu saare kõige populaarsemaid kohti perede seas on jaanalinnufarm, tuntud ka kui Muhu loomapark. See võluv paik Nautse külas Laasu talus on koduks eksootilistele lindudele ja loomadele nagu jaanalinnud, sebrad, alpakad, ponid ja kängurud. Lisaks loomaaiale on talupoes saadaval mitmesuguseid suveniire, kosmeetikatooteid, alpakavilla ja jaanalinnunaha tooteid. Farmis on ka piknikuplats ja mänguväljak lastele, mis tagavad meeldiva ajaviite tervele perele.

Jaanalinnufarm on avatud 15. maist kuni 15. septembrini igapäevaselt. Suvekuudel juunist augustini on avatud kella 10:00–18:00, mais ja septembris aga kella 10:00–16:00. Külastushinnad 2024. aastal on 4 eurot lastele ja 6 eurot täiskasvanutele.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.