Loodus BIOSPA – kust saab alguse täiuslik tasakaal kehas ja vaimus

Loodus BioSpa – kust saab alguse täiuslik tasakaal kehas ja vaimus

Kujutage ette end keset maalilist loodust, kus linnulaul saadab teid hommikusel jalutuskäigul ning ravimtaimed lõhnavad õrnalt päikesepaistel. See on Loodus BIOSPA, Eesti juhtiv ravipaastukeskus, mis on tuntud oma ainulaadse lähenemise poolest tervise taastamisel ja keha puhastamisel.

Kes on Loodus BIOSPA taga? Algselt asutatud Dr. Med. Natalia Trofimova poolt, kes lisaks oma rollile peaarst-dietoloogina on ka raamatu "Paastuga terveks" autor, on BIOSPA pereettevõte, mis on juba üle 25 aasta pakkunud tõhusaid ja individuaalselt kohandatud terviseprogramme. Peale selle on Dr. Trofimova välja töötanud oma metoodika, mida ta on edukalt rakendanud juba üle 40 aasta.

Hiljuti omandas Loodus BIOSPA FX Mayr sertifikatsiooni, saades ainsaks MAYR kliinikuks põhjamaades. See aga võimaldab kogeda maailmatasemel MAYR teraapiat nüüd mugavalt ka kodumaal, Eesti kaunis looduses, ilma et peaks reisima kaugele Austriasse, Šveitsi või Saksamaale. Loodus BIOSPA pakub seega unikaalset võimalust saada tipptasemel ravi lähedal ja kergesti kättesaadavalt.

Mis teeb Loodus BIOSPA eriliseks? Loodus BIOSPA võlu peitub selle erakordses asukohas ja hoolikalt läbi mõeldud pakkumistes. Vaid 5 km kaugusel Tartu linnast asuv keskus pakub rahu ja vaikust privaatses maakohas, kus saab tõeliselt lõõgastuda ja taastuda. Keskuse ravimtaimeaias kasvab ligi 40 erinevat taimeliiki, mida kasutatakse nii tervistavateks teedeks kui ka protseduurideks. Ümbritsevad jalutusrajad on hoolitsetud aastaringselt, kutsudes nii jalutama kui looduse ilu nautima.

Loodus BIOSPA-sse paastuma tulles avaneb seega sul võimalus argipäevast täielikult välja lülituda, lastes mured korraks unustada, et leida uuesti ühendus iseendaga. Siin on rohkelt aega ja ruumi mõtisklemiseks, sisemise tasakaalu leidmiseks ja maailmaga harmoonia saavutamiseks.

BIOSPA programm algab individuaalse diagnostikaga, mis aitab luua külalisele kohandatud teraapiaplaani, hõlmates puhastust soolestikule, taastumist seedetraktile, õpetust tervislikust toitumisest ning toetust vitamiinide ja toidulisandite näol. Lisaks puhastavatele ja salendavatele detoks-dieedi ja paastukuuridele pakub BioSpa mitmesuguseid tervist taastavaid ja lõõgastavaid protseduure, mis aitavad tasakaalustada keha ja vaimu.

Miks valida Loodus BIOSPA? Neil on pikaajaline kogemus üle 20 aasta ning tuhandete rahulolevate külastajate tunnustus. Igale külalisele tagatakse individuaalne lähenemine ja personaalne programm vastavalt nende vajadustele. Keskus on optimaalse suurusega, pakkudes majutust 33 inimesele, kellele luuakse kodune ja toetav kesskond, kus igaüks saab keskenduda oma tervise taastamisele.

Seega Loodus BIOSPA külastamine pakub mitmekülgset lähenemist tervise taastamisele ja sobib ideaalselt neile, kes otsivad lahendust erinevatele tervisemuredele. Siin saab tõhusalt tegeleda kaalu langetamise, terviseprobleemide ravimise ja ennetamise ning tervisliku eluviisi säilitamisega. Nende ravipaastukuurid on tõestanud oma efektiivsust mitmete probleemide korral nagu allergiad, nahaprobleemid, unetus, stress ja palju muud (täpsem info saadaval kodulehel).

Kas olete valmis avastama Loodus BIOSPA võlumaailma ja leidma tee tagasi tervisliku ja tasakaalustatud elu juurde? Uuri lähemalt erinevate Kuuride & protseduuride kohta- Loodus BIOSPA!

Loodus BIOSPA-ga saab lähemalt tutvuda veebilehel biospa.ee. Hoia silma peal nii nende facebook kontol Loodus BioSpa Biokliinik kui ka Instagram kontol @loodusbiospa

Tekst/kujundus: biospa.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Fotograaf: Krõõt Tarkmeel, biospa.ee

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist TRAVEL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.