Võluv, siniste seintega esik

Võluv, siniste seintega esik

Sisenedes teie kodu esikusse, avanev vaade on silmapaistvalt stiilne ja rikkalikult kavandatud. Esik on loodud muljetavaldavate tumesiniste seintega, mis pakuvad dramaatiliselt sügavat tausta, milles peegel mängib olulist rolli. Seinal paiknevad lükanduste peeglid on paigutatud strateegiliselt, et kajastada ja suurendada ruumi avarust. Need peeglid ei ole pelgalt funktsionaalsed, vaid ka disainielemendid, mis lisavad ruumile luksuslikku sära ja elegantsi.

Peegli ees on uhke riidekapp, mille taga avanevad ruumi piirid ja siluett. See peegeldab mitte ainult teie peegelpilti, vaid ka esiku igapäevaelu elegantsust. Loodud koosolekukoht on kaetud erinevate pruunide toonidega puitparketi ja esikuvaibaga, mis loovad soojas ja kutsuva atmosfääri, et tasakaalustada tumesiniste seinte külma intensiivsust.

Keskmes on efektne POSEA brändi esikupink, mille kohale on paigaldatud ümmargune peegel. See peegel mitte ainult ei peegelda ruumi ilu, vaid loob ka harmoonilise tasakaalu ja pehmuse, mis omakorda pehmendab ja tasakaalustab tumesiniste seinte julgeid toone. Esikupink ise on kaasaegne ja elegantne, pakkudes mugavust ja praktilisust, samas kui selle modernne disain sulandub ideaalselt ümbritseva interjööriga.

Täiendavalt on seinale paigutatud väike sahtlitega seinariiul, mis on värvitud seinatooniga ühte tooni, luues harmoonilise ja rafineeritud ülevaate. Selle riiuli peal paiknev värvikas, valge raamiga pilt lisab ruumi värvi ja isikupära, aidates tasakaalustada ja pehmendada tumesinise seina intensiivsust. Koos kõikide elementidega, alates peeglitest ja kappidest kuni esikupingi ja pildini, loob see esik muljetavaldava ja kooskõlastatud disainiga ruumi, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja omal kohal.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.