Lihtsa kujundusega väike vannituba

Lihtsa kujundusega väike vannituba

Vannituba on kujundatud rahulikus ja elegantses võtmes, kus valitseb harmooniline tasakaal lihtsuse ja detailide vahel. Ruum tervikuna mõjub avara ja rahulikuna, kuigi iga element on hoolikalt läbi mõeldud, andes sellele ruumile oma isikupära.

Kujunduses on kasutatud keraamilisi Marrakech Voltaire mustriga plaate, mille värvivalik on rohekashallikas, tuues vannituppa hubasust ja kerget rustikaalset hõngu. Plaatide mustrid loovad põrandale põneva tekstuuri, tuues esile modernse boheemlaslikkuse, kuid samas jäädes visuaalselt rahulikuks ja tasakaalustatuks. Neid samu dekoratiivseid plaate on kasutatud mitte ainult põrandal, vaid ka sisseehitatud kummuti töötasapinnal, mis seob kogu ruumi kujunduse ühtseks ja terviklikuks.

Marrakech Voltaire mustriga põrandaplaatide kõrvale on sobitatud lihtsad valged keraamilised seinaplaadid, mis toovad esile ruumi avaruse ja puhtuse. Plaadid on hoolikalt viimistletud halli vuugiseguga, mis lisab seintele veidi kontrasti ja rõhutab plaatide lihtsat ilu. See kombinatsioon, mis ühendab maalähedased mustrilised plaadid ja kaasaegse minimalistliku valge, loob rahustava atmosfääri, kus erinevad elemendid täiendavad teineteist.

Kummuti töötasapinnale on hoolikalt valitud ALPE glasuuritud valge metallist valamu. Selle läikiv pind peegeldab valgust ning toob esile valamu luksusliku ja kaasaegse välimuse. Valamu juurde on valitud messingist segisti firmalt Tapwell, mis toob esile rikkaliku ja sooja tonaalsuse. Messingist segisti disain on lihtne ja voolujooneline, kuid see lisab vannituppa just õige annuse rafineeritust, sidudes selle ümbritsevate messingist detailidega.

Messingist detailide hulka kuuluvad ka kummuti käepidemed, nagid, WC-paberi hoidja ja dušš, kõik hoolikalt valitud selleks, et luua harmooniline tervik. Need messingist elemendid kooskõlas nähtavate vasktorudega loovad vannituppa tervikliku ja hästi läbimõeldud kujunduse, kus iga detail mängib olulist rolli. Vasktorud ja messingist aksessuaarid viivad ruumi esteetika täiuslikkuse suunas, pakkudes ajatut ja samas trendikat lahendust, mis sobib ideaalselt kokku vannitoa ülejäänud elementidega.

Valgustus on minimalistlik ja funktsionaalne, rõhutades vannitoa disaini peeneid nüansse. Süvistatud valgustid on paigutatud nii, et need valgustavad ruumi ühtlaselt ja loovad sooja, kuid samas piisavalt tugeva valguse. Valgus mängib ruumi elementidega osavalt kaasa, tuues esile nii keraamiliste plaatide tekstuuri kui ka messingist detailide sooja sära.

WC-pott on firmalt Gustavsberg – kvaliteetne ja funktsionaalne lahendus, mis on disainitud esteetiliselt meeldivaks ja ruumiga hästi sobivaks. Selle lihtne ja elegantne disain sulandub vannitoa üldise kujundusega, olles praktiline, kuid samas maitsekas element.

Vannitoa lõppviimistlusena on WC-poti lähedusse asetatud IKEA Asunden mustapesukorv. Musta värvi korv toimib kontrastse, kuid samas sobiva aktsendina, lisades ruumile veidi elavust ja dünaamikat. Mustapesukorv on viimane detail, mis seob kõik elemendid tervikuks, olles nagu kirss tordil, mis tõstab esile ruumi üldise harmoonia ja hoolikalt läbimõeldud disaini.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.