Morris & Co tapeet, renoveeritud korteris, Göteborgis Rootsis

Morris & Co tapeet, renoveeritud korteris, Göteborgis Rootsis

Göteborgi südames, Rootsi kaugetes, kuid hubastes nurkades, asub korter, mis on saanud uue elu erakordse renoveerimise kaudu, säilitades samal ajal oma ajaloolise võlu. Selle korteri köök on tõeline pärl – ruum, kus iga detail räägib oma lugu ja peegeldab maitsekuse ja elegantsi ideaalset tasakaalu.

Köögi lae kohale on paigutatud muljetavaldav peegelvõlv, mille keerukas arhitektuuriline disain lisab ruumile ajaloolist suursugusust ja peenust. See ainulaadne element toob esile köögi ajaloolise tähenduse ning annab sellele iseloomu, mis on üheaegselt delikaatne ja imetlusväärne. Suur ja avar aken, mis köögi seina kaunistab, laseb ruumi täita looduslikul ja sooja valgel valgusel, luues atmosfääri, kus iga hetk tundub täis elu ja energiat. Valgus, mis voolab läbi akna, annab köögile pehme ja kutsuva sära, mis toob esile ruumi harmoonilise ja värskendava olemuse.

Köögi seinu katab osaliselt kaunis Morris & Co tapeet, mille elegantne disain on sujuvalt ühendatud lihtsa, valge keraamilise plaadiga, mille puhtus ja särav värv vastanduvad elegantselt tumedate puitliistude ja -riiulite sügavale toonile. See kontrast toob välja tapeedi peenuse ja lisab ruumile rikkalikku sügavust. Põrandal, mis on kaetud valgeks värvitud puidupõrandaga, on paigutatud vana pärsia vaip, mille ainulaadne muster annab ruumile erilise iseloomu. See vaip ei ole lihtsalt praktiline lisand, vaid ka visuaalne rõhk, mis täiustab köögi üldist kujundust. Pärsia vaip on täiuslik aksessuaar, mille mustri keerukus ja värvilahendus harmoniseerivad suurepäraselt tumeda söögi- ja Nordali toolide komplektiga. Söögilaud, millel asub sinepitooni laudlina, toob oma soojade toonidega ruumi soojust ja elegantsi. Laudlina värv ja muster on hoolikalt valitud, et sobida harmooniliselt ülejäänud köögi sisustuse ja detailidega, luues esteetilise ühtsuse.

Köögilaua kohal ripub laest kuldne rippvalgusti, mis oma peene ja luksusliku disainiga lisab ruumile särtsu ja sära. Valgusti valgustus täidab köögi hubasuse ja elegantsiga, samas kui köögimööbel, mille helehall kõrgläige ja messingist käepidemetega, peegeldab moodsat maitset ja funktsionaalsust. Carrara marmorist töötasapind, oma peene valge ja halli veeniga, toob esile köögi klassikalise ilu ja praktilisuse.

Köögimööbli kohal asuvad puidust avatud riiulid, mille peal on sisseehitatud valgustid, täiendavad köögi funktsionaalsust ja visuaalset atraktiivsust. Kõrval asuv antiikne kapp, millel on vanaaegsete ornamentide peened detailid ja valge värv, lisab ruumile ajaloolise aktsendi. Kapp, oma rohekate ja pruunide toonide kontrastiga, täiendab köögi värvilahendust ning toob esile hoolikalt valitud sisustuse elegantse tasakaalu.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Erakogu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.