Retsept | Hiina nuudlid kanaga

Retsept | Hiina nuudlid kanaga

Koostis:

200g porgandit
500g Hiina kapsast
6 muna
500g nuudleid
400g kanafileed
Soola
Musta pipart
Õli

Kaste:

0,5dl Seesamiõli
0,5dl Sojakaste
1dl Tai magus tšillikaste

Valmistamine:

Keeda nuudlid (kuni on al dente), loputa külma veega (lisa natuke toiduõli ja sega läbi). Nüüd lõika kanafilee ribadeks ja prae soola ja pipraga kuni kana on küpse. Seejärel koori porgand ja haki peened kuubikud ja lisa need kana juurde. Prae kuni porgand on pehme. Järgmiseks löö pannil olevale segule juurde munad. Prae kogu segu munade valmimiseni. Järgmiseks haki hiina kapsas peeneks ja lisa pannil olevale toidu juurde.  Küpseta pannil kogu segu veel ca 5 minutit. Nüüd lisa juurde eelnevalt valmis segatud kaste (seesamiõli, sojakaste, Tai magus tšillikaste) ja prae veel 3 minutit. Viimaseks lisa kogu segule nuudlid ja sega kõik hoolikalt läbi.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -