Retsept | Marineeritud heeringas punase sibulaga

Retsept | marineeritud heeringas punase sibulaga
Koostis

300 g soolaheeringa fileed
Marinaad:
2 dl vett
1 sl äädikat
0,5 dl suhkrut
2 punast sibulat
1 loorberileht
12 musta pipra tera
0,5 dl hakitud murulauku
0,5 dl hakitud till

Valmistamine

Vala potti vesi, äädikas, suhkur, loorberileht, ja pipraterad. Lase korraks keema, jahuta. Lisa jahtunud marinaadile murulauk ja till. Lõika sibulad õhukesteks poolrõngasteks. Viiluta heeringafileed. Lao vaheldumisi sibulaga purki. Vala peale marinaad. Kaaneta ja lase ööpäev maitsestuda.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -