Kodu, mida täiustavad mitmed värvilaigud

Kodu, mida täiustavad mitmed värvilaigud

Unikaalne, hästi planeeritud, valgusküllane 2-toaline,57-ruudune korter, kus põhitooniks valitud valge seinatoon.

Interjööri täiustavad mitmed erinevad värvilaigud läbi erinevate sisustusdetailide, mööbli ja tekstiili. Sisustusesemed pärinevad väga erinevatest allikatest, nii vanakraamiturult kui reisidelt.

Elutuba on koos avatud köögiosaga, mis on valgusküllane ja avar. Elutuba mahutab ühes osas diivanit koos kohvilauaga, mida ühendab pikakarvaline kreemikas toonis vaip.
Diivani vastasseinas üksik vana puupink, detailidele ja potitaimele. Elutoas ka töötav kamin, mis annab pererahvale jahedatel aegadel mõnusalt sooja.

Köögiosas L-kujuline klassikalises, skandinaavia stiilis köögimööbel koos tehnikaga, mille töötasapind liimpuidust. Osaliselt töötasapinna sein punastest tellistest, mis annab aimu köögi vanast interjöörist. Köögimööbli töötasapinna sein suures osas kuni laeni kaetud valgete keraamiliste plaatidega. Vuugivahed täidetud aga musta vuugiga, et lisada kööki koos valgete keraamiliste plaatidega rohkem efekti. Kööki mahutatud ka kokkupandav laud, mille taga erinevast ajastust toolid.

Magamistuba, lihtsa käekirjaga, klassikalises skandinaavia stiilis, looduslähedaste toonidega.
Lastetoas mitmed 50-ndate lõpust pärit sisustusdetailid, mis värvika tekstiili, rohekate taimede ja vahva seinakaardiga loovad kauni lastetoa. 

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.