Lihtne ja hubane kodu kujundus

Lihtne ja hubane kodu kujundus

Kunstniku hingega kahetoaline 63-ruudune korter, kus igas toas näha armastust kunsti vastu.

Korteri köök on valgusküllane ja avar. Antud köögi puhul kogu köögimööbel ja integreeritav tehnika paigutatud enamjaolt ühte seina, et jätkuks pinda ka väikse söögilaua ja toolide jaoks. Köögimööblita sein värvitud efektse rohekassinise värvitooniga, mis annab kauni kontrasti muidu valgesse kööki.

Köögist saab kahele poole avatavate, klaasitud, rõduuste kaudu otse väiksele rõdule, kuhu tehtud hubane istumiskoht maalimistöödeks. Rõdul olemist muudetud privaatsemaks tekstiilist õmmeldud kardina abil, mis kinnitatud rõdu külge.

Elutoa interjööris on huvitav mööbli paigutus (diagonaalis), kus pehme mööbel koos diivanilaua ja vaibaga toa keskmeks. Elutuba jagatud kaheks tsooniks, nii puhke kui töö tsooniks. Kus ühes osas toimub maalimine ja teisel pool rahulik puhkehetk diivanil.

Magamistoas loodud õdus atmosfäär, läbi tekstiili, robustsete puidust kastide ja vana korrastatud kummuti näol, lisaks jääb silma praktiline garderoob nii jalatsite, riiete kui voodipesu jaoks.

Esikuosa mõnusalt avar, üksikute sisekujundusdetailidega seina ääres. Esiku põrandat katab ilusa mustriga Pärsia vaip, mis kontrastiks ülejäänud valgele interjöörile.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.