All4home-skandinaavia stiili austajatele

All4home-skandinaavia stiili austajatele

All4home.ee on e-pood, kust leiab skandinaavia stiilis mööblit ja sisustustooteid, samuti käekotte, seljakotte ja lastekaupu.

Eriti positiivne on see, et e-poes kohe olemas kaubad, saab üldjuhul kätte juba 1-3 tööpäevaga. Nii saab mitmeid häid ja ka mujal armastatud brände Skandinaaviast ning Euroopast nüüd osta Eestist kohapealt kiiremini ja mugavamalt.

All4home e-poes on esindatud lai valik Bloomingville ja Creative Collection mööbliesemeid ning kodutarbeid – alustades vaasidest, dekoratsioonidest ja lõhnaküünaldest, lõpetades toidunõude, söögiriistade ja grillitarvikutega. Mööblivalikust leiab ajatu ja põhjamaise joonega toolid, lauad ja vaibad. Lisaks saab siit soetada mitmeid põnevaid valgusteid, mis sobivad kasutamiseks nii elutoas, lastetoas kui ka magamistoas.

E-poes on olemas ka populaarsed valguskastid ja tähtede komplektid, mida ostetakse praegusel ajal väga palju. Brändidest on esindatud lisaks Bloomingville`le veel näiteks Kukukid, Geggamoja, A Little Lovely Company, Childhome, KG Design, Meow Baby, Mr Maria, Eef Lillemor, Petit Monkey, Dekornik ja mitmed teised brändid.

Proovides iseloomustada All4home kaubavalikut, siis võib selle kokku võtta 3 märksõnaga –  keskkonnasõbralik, kvaliteetne ja naturaalne. Looduslähedased materjalid lisavad interjööri soojust ja hubasust. Sellises kodus on hea ja tervislik olla. Eriti puudutab see kodusid, kus on ka väiksed lapsed. Mööbel, vaibad ja toidunõud, mida lapsed igapäevaselt kasutavad, peavad olema kindlasti ohutusstandarditele vastavad. Näiteks ei tohiks need olla töödeldud kemikaalidega, mis lapse närvisüsteemile ärritavalt mõjuvad.

All4home e-poe valik täieneb pea igal nädalal. Kui mõni toode saab laost otsa, siis saame seda soovi korral tootja käest juurde tellida. Seega tasub alati e-poe klienditeenindusega otse ühendust võtta. Oleme paindlik sisustuskaupade müüja, kelle südameasjaks on oma kliendid õnnelikuks teha.

Mõned tootevalikud All4home e-poest

Tekst/kujundus: All4home.ee | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: All4home.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.