47 m² iseloomuga, terviklik kodu

47 m² iseloomuga, terviklik kodu

Iseloomuga korter, kus iga ruumi nurk, iga mööblidetail, aksessuaar on ruumi kujundades osavalt läbimõeldud ja lahendatud, luues stiilse ja praktilise kodu.

Korterisse sisenedes avaneb esikust vaade otse elutoa osale, millel jääb esmalt pilk diivani tagusele efektsele punastest tellistest seinale, mis ülejäänud ruumi valgel taustal tuleb eriti esile. Tänu kõrgetele lagedele ja suurtele akendele, tundub ruum suurem ja avaram. Valgusküllane elutuba on ühenduses nii esiku kui köögi osaga.

Esikusse sisenedes tervitab musta tooni kootud käsitöövaip ja efektne kolmel jalal riidestange. Minimalistliku käekirjaga valge esikuosa on valminud kahe juurde ehitatud seinaosaga.

Köögipoolne seinaosa on sama pikk kui köögimööbli osa. Selles seinas ka must-valge põhjamaine loodusfoto koos musta pildiraamiga. Elutuba eraldav sein veel madalam, kuid samas eraldab antud sein kenasti elutoa osa esikust. Seetõttu on elutoas olles võimalik näha koheselt uksest tulijaid.

Magamistuba julge musta värvitooniga, mida pehmendab hele puitpõrand. Juurde kombineeritud heledaid värvilaike läbi tekstiili ja kuldseid detaile läbi sisustusdetailide. Magamistoast leiab eest kaks voodikohta. Nimelt on üks voodikoht ehitatud lükandustega kappide peale, kuhu saavad külalised pikemaks jäädes redelist üles minnes, magama heita. Magamisase koos voodiga ja kuldsete öökappidega paigutatud täpselt akna alla.

Vannituba lihtsa, skandinaavia stiilis käekirjaga nii wc kui dušši osaga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.