1920 ehitatud maja, renoveeritud kodu

1920 ehitatud maja, renoveeritud kodu

Maitseka lahendusega korter, mille juurde kuuluvad ajastule kohased, väärikad suured avarad aknad ja kõrged laed, mis tänapäeva müüdavate korterite juures lausa defitsiit.

Köök on kodu süda, just nii võib antud korteri köögi kohta küll öelda. Köök on varustatud heleda köögimööbliga, mis on osaliselt maast laeni kappide ja pika töötasapinnaga, mida katab heledast marmorist töötasapind ja pritsmekaitse.

Köögi keskmeks naturaalsest puidust, vana antiikne, lahtikäiv, robustne laud, mille kallal aeg laua kasutamisel on oma töö teinud, nii kriimude kui täketega. Laud on antud kööki justkui loodud ja mõjub väga efektselt, mitmete erinevates stiilis toolidega. Köögi suur avar aknaosa, pole nagu näha, kaetud ühegi kardina ega rulooga, et lasta kööki  võimalik palju loodusliku valgust.

Köögist edasi viib, kahele poole, seinte sisse, lükatavate uste vahelt elutuppa. Need lükanduksed on antud korteri originaalsed lükanduksed. Elutoa seinu katmas õrn rohekas toon, mis loob täiusliku koosluse teiste mahedate toonide kõrval, elutoa mööbli osas. Hubast õhkkonda aitavad luua veel erinevad tekstiilist materjalid, mis värvitoonide osas omavahel hästi kokku sobitatud.

Lastetuba, mille seintele valitud sinakasroheline seinavärv, millele valguse langedes on seintel näha erinevaid, nii heledaid kui tumedaid alatoone, läbi varjude ja valguse. Mööbliosas valitud lastetuppa nii vana kui uut, mille kokkusobitamisel on loodud hubane kooslus.  

Magamistuba, minimalistlik. Magamistoa voodiosa kaunistamas hubane ja stiilne, linane voodipesu. Rõhk on ruumis pisidetailidel, mis asetatud kummutile, mille seinal musta raamiga peegel.  Kontrastiks antud ruumis, sinepitoonis tool.

Esikuosas saab esmapilgu kaunis, pehme vaip, mis kauni värvimustriga, lisab esiku valgete seinte kõrvale suurepärase nüansi.

Vannitoa ja wc osa lihtsa käekirjaga, väike ja kompaktne, kuhu mahutatud duširuum koos kokkuklapitavate klaasist seintega, kui ka wc pott. Lisaks on mahutatud antud ruumi ka pesu pesemine. 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.