Väike korter, palju võimalusi

Väike korter, palju võimalusi

Kui alustad alles iseseisvat elu, sul pole lapsi, pole elukaaslast, või alustad õpinguid teises linnas.

Ja samuti pole sa veel võimeline suuremat kodu endale soetama, on see idee kindlasti Sulle. Samuti neile, kes omavad antud suurusega korterit ja plaanivad seda üürida. Miks mitte teha sellest korterist võimalikult mugav eluase, et seal saaks end mõnusalt ja koduselt tunda.

Kuidas mahutada aga nii väiksesse korterisse kõik vajamineva?

Võimalusel ühenda elutuba köögiga ja jäta väike pind magamisnurgaks, see võib olla eraldatud täiesti uue isetehtud seinaga, et tekiks privaatne ruum ka enda jaoks. Võimalusel ehita vannituba koos wc-ga üheks. Ära kasuta ühest ruumist teise minemisel uksi (v. a. wc ja vannitoa uks) nii saad uksetagust pinda enda jaoks nutikalt ära kasutada. Köögipoolel planeeri köögimööbel koos integreeritava tehnikaga, et ei tekiks erinevaid tehnika ja mööblidetaile. Loobu nõudepesumasinast. Kui elad üksi jõuad ka ise oma nõud käsitsi ära pesta. Vannituppa vali pesumasin, mis omaks ka pesukuivatusprogrammi, et jääks ära pesu kuivatamine restil. Interjööri seinad värvi valgeks, nii saad näiliselt muuta ruumi avaramaks ja suuremaks.

Inspiratsiooniks võid võtta appi fotodel oleva skandinaavia stiilis 35-ruuduse korteri, mis omab head planeeringut, on  avar ja valgusküllane ja samas maitsekalt sisustatud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.