71-ruudune korter, 1929.a. majas

71-ruudune korter, 1929.a. majas

Kõige hubasem ruum on siin korteris kindlasti kaminaga tuba, kus võimalik rahulikult nautida kohvi ja lugeda mõnd head raamatud kaminatule praksudes.

Antud ruumi ühte seina kaunistab Sandberg Ragnvi Clay tapeet, mis sobib ideaalselt teiste ruumi valitud värvivalikutega.

Peale kaminaga tuba, jääb vasakule, sotsiaalne, kolme tsooniga, kaarjate seintega tuba, kus seinad värvitud liivakarva tooni, sellest lähtuvalt valitud ruumi, halli ja musta värvi mööbel, mis antud seinavärviga kenasti harmoneerub. Iga pisemgi detail on siin ruumis igati läbimõeldud.

Antud ruumis mõeldud akna alla elutoa tsoon koos diivani, tugitooli, diivanilauaga, mis kõik kaarjate vormidega, -luues suurepärase tsooni koos vaibaga.

Köögi tsoon jääb vasakusse seina, sirge köögimööbli näol, kus piisavalt ka töötasapinda. Köögimööbel klassikalise disainiga, halli tooni, integreeritav tehnika valitud sinna juurde kontrastiks musta tooni, sellest ka köögimööbli käepidemete toon must. Köögimööbli töötasapind samuti musta tooni- mustast graniidist.  Töötasapinna tagune sein on kuni laeni plaaditud efektse, valge keraamilise plaadiga, mis jätab mulje, justkui oleks seinas tellised.

Kolmandaks tsooniks on söögitoa osa, mis jääb ruumi tulles parema seina äärde, kus ümmarguse tumedamaks peitsitud laua ümber mahutatud neli Nordal bistro tooli. Söögilaua taga seinas, maast laeni köögikapp, kus hoiustatakse erinevaid lauanõusid ja kuivaineid.

Peale kaminaga tuba jääb paremale klaasitud uste taha, maitseka kujundusega magamistuba. Värvivalikud on siin nagu ülejäänud korteris rahulikud ja tuhmid, täiuslikus kooskõlas värskelt lihvitud, mattlakitud tammeparketist põrandaga. Lage kaunistab, efektne Drop Chandelier - Oxidized (Taani disain) laelamp.

Voodi kõrval efektne, musta värvi Muubs Luna põrandavaas, milles mitu kõrkjat.

Vana akna võlud. Kaunid akna käepidemed, koos originaalsete aknaraamide ja klaasidega- väärtustagem vana, nagu seda on tehtud siin korteris.

Väike külalistetuba, kus ruumi nii diivanvoodile kui väiksele kirjutuslauale. Seinatoon valitud sama, mis leidub nii köögis kui kaminaga toas. Mööblidetailid valitud musta ja puidu tooni (must toon on läbivaks tooniks üle kogu korteri). Tumedaid toone koos seinatooniga ühildab liivakarva tooni, pikkade karvadega pehme, põrandavaip. Diivanvoodi kaetud helehalli, linase kattega, millel mitmed erinevad hallis toonis dekoratiivpadjad.

Kauni lahendusega vannituba, kus on näha maitsekat stiilitunnetust. Klaasist ja mustast terasest seinaga dušš täiendab suurepäraselt ruumi heledaid ja hallikaid plaaditud seinu ja põrandat.

1929 aasta vanuse maja trepikoda on väga hästi säilinud oma originaalse kujundusega. Põrandad ja trepid punasest ja hallist paekivist. Trepipiirded sepistatud rauast.  Võrratu aegumatu ilu.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.