Väikese korteri läbimõeldud lahendus

Väikese korteri läbimõeldud lahendus

Läbimõeldud lahendusega 49-ruudune pisike korter, kuhu osavalt ära paigutatud magamisosa, mille tõttu on elutuba ja köök eraldi oma ruumi saanud.

Antud väikeses korteris domineerib valge ja hele interjöör, mis aitab antud korteril mõjuda palju suuremalt kui ta tegelikult on. Korteril planeering on läbi maja. Korterisse sisenedes avaneb väike esikuosa, kus riputusaasad pealisrõivaste riputamiseks ja koht jalatsite paigutamiseks.

Esikuosa põrandaks valitud musta tooni põrandaplaat, mille vuugivahed täidetud valge vuugiga. Esiku seina taga on tehtud panipaiga asemele magamiskoht, kuhu mahutatud 140cm laiuses voodi. Esikust vasakule poole jääb köök ja esikust paremale poole elutuba.

Elutuba on suur ja valgusküllane. Suur avar aken on 1982 aasta maja originaal aken. Kuna elutoas on vaid üks aken ei ole see kaetud ühegi kardina ega rulooga, et lasta ruumi pikemalt loodusliku valgust. Ühes toa nurgas töötav kamin, mille ilusad detailid ja põrandaliistude kuju kaminal, ühildub lagede liistu kujuga.

Köögist leiab oskuslikult lahendatud köögiosa, kus oleks lausa rõõm kokata. Piisava töötasapinnaga klassikalises skandinaavia stiilis köögimööbel, mille juurde kuuluvad veel originaalsed sisseehitatud köögikapid ja väike sahver. Köögist viib rõdule kaks originaalset klaasitud ust, kus saab veidike ilma nautida ja maitserohelist kasvatada.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.